Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona3310

czy tabletka 72 h ecsapele zadzialal

Polecane posty

Gość przestraszona3310

Witam otoz moj problem polega na tym ze ostatni okres mialam 3 lutego pozniej kochalam soe z moim chlopakiem bez zabezpieczenia ale chlopak nie skonczyl we mnie ale zapobiegawczo wzielam ta tabletke bylo to 15 lutego w poniedzialek ale niestety tez mielismy przygode w srode zribilismu to dwa razy chlopak za pierwszym razem i za drugi sie nie spuscil i jeszcze zaczym zaczelismy drugi raz odczekalismy jakis czas i chlopak umyl swojego czlonka i sie wysikal wiec wydaje mi sie ze wszystkie plemniki jakie mogly zostac w cewce moczowej wylecialy razem z moczem ale jednak sie boje bo w( piatek 19 luty )bardzo bolala mnie glowa i zygalam i mialam goraczke ale nie wiem czy to skitek uboczny tabletek czy zjedzenia kilki frytek wpół surowych (wiem to glupio brzmi) i takie zyganie bol glowy i goraczka trxymala mnie jeden dzien w sobote nylo juz wszystko ok dzis jest 24luty a ja dostalam takiego dziwnego plamienia leci takie brązowy sluz jak by pomieszany z krwia i moje pytanie brzmi czy to jest okres czy co bo w sumie planowamego okresu powinnam dstac dopiero 2marca i moje pytanie brzmi czy po tej tabletce mozna moec wczesniej okres o 7 dni . Bo jesy to troche dziwne dla mnie i sie boje ze to moze oznaczac ze jestem w ciazy ? Prosze o wyrozumialosc i powazne odp ..

Kup test ciążowy. Tabletka może i zadziałała, ale rozchwiała cykl, więc pewnie przy następnym seksie wpadliście. Nie wiem ile macie lat, ale nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby uprawiać seks bez gumy, jak się nie bierze tabletek. No po prostu nie ogarniam tego. Zamiast się zabezpieczyć nieinwazyjnie, to bierzesz escapelle, które rozpieprza całą gospodarkę hormonalną, płacisz za nią sporo kasy, ale nieeee, po co założyć gumkę. Kup test i idź zrobić betaHCG z krwi, nikt nie jest duchem świętym i ci nie wywróży.

Nigdy w życiu nie uprawiałam seksu na 1 randce. Uprawiałam go bez randkowania, frustracie. I oczywiście, że z gumką. Jesteśmy po ślubie i dalej tak uprawiamy seks.