Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kilku dni spóźnia mi się okres

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam wczoraj test ciążowy ale wyszedł negatywny, powtórze go dzisiaj. Raczej mało prawdopodobne abym zaszła w ciążę no ale... Od paru dni zauważam jednak dziwna wydzieline, taką żółtą, niby nie ma dziwnego zapachu ba podmywam się teraz częściej ale panikuję czy to przypadkiem nie jest jakaś infekcja i stąd nie mam okresu

Gość gość
Zazwyczaj przy infekcjach okres się nie spóźnia no ale przecież każdy organizm jest inny. Na twoim miejscu zrobiłabym sobie 7dniową kurację invagiem, lekiem probiotycznym z b. dużą dawką żywych bakterii kwasu mlekowego ale najpierw zanim zaaplikowałabym kapsułkę podmyłabym się tantum rosa. Mnie taki zestaw zazwyczaj pomaga i może ominie cię wizyta u ginekologa.

Gość gość
Ja bym radziła mimo infekcji nie podmywac sie częściej jak 2 razy dziennie i najlepiej tylko z zewnątrz bo to też działa na niekorzyść. No i jakieś kapsułki dopochwowe.

Gość gość
Probiotyk dopochwowy to dobry pomysł, dodatkowo okolice intymne smaruj provag żelem, który hamuje rozwój bakterii i grzybów. Żel utrzymuje niskie pH okolic intymnych, łagodzi i nawilża. Kupisz go w aptece, bez recepty, jest wydajny i niedrogi. Odkąd codziennie używam żelu, problemy intymne mnie omijają.