Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszlosc nie chce dac za wygrana;(

Polecane posty

Gość gość

Kiedy bylam nastolatkom wiele razy moje serce zostalo zlamane. Szybko sie zakochiwalam a faceci to wykorzystywali. Doszlo do tego ze facet mojej WTEDY przyjaciolki, ktory przyjaznil sie ze mna wiele lat zaczal mnie upijac, zachecac do brania narkotykow. Uzaleznilam sie, uzywki i brak milosci polaczone z jego bzdurami sprawilo ze poszlam z nim do lozka. Jakims cudem obudzilam sie, zerwalam z nim i jego dziewczyna kontakty zaczelam nowe zycie poznalam chlopaka zaczelam pomagac ludziom skonczylam szkole poszlam do pracy... Dzis ja mieszkam z cudownym chlopakiem a on ma zone i dziecko. Problem w tym.. Ze nikt o niczym nie wie. Nie potrafie przyznac sie chlopakowi o mojej przeszlosci wstydze sie tego! Ten byly przyjaciel szntazuje mnie mimo ze on wtedy byl ze swoja dziewczyna.. Ja bylam sama dlatego nie uleglam szantazom ale czuje sie okropnir caly czas mam wyrzuty sumienia... Prosze o pomoc;( zaluje tego i nie wiem co mna kierowalo

Lepiej, żeby Twój chłopak dowiedział się wszystkiego od Ciebie niż od obcego typa. Skoro już układacie sobie razem życie to dobrze by było być szczerym. Jeśli Cie kocha to na pewno zrozumie, ze sie wstydziłaś itd. Ja bym zaryzykowała i opowiedziała mu o swoim życiu. Jeśli po usyłszeniu prawdy stwierdzi, że nie chce Cie znać bedziesz miała jasność sytuacji - nie kocha Cię. A po co wtedy z kimś takim być.

Gość gość
Nic nikomu nie mów. Bo będą cię osądzać, a nie mają pojęcia. Znajdź sobie kogoś wolnego z innego dobrego środowiska i żyj. Wszystko od nowa. Każdy kto trochę szalał ma mnóstwo na sumieniu, czasem więcej niż ty. Nie ma sensu tego rozpamietywac tylko trzeba zacząć wszystko od nowa. Odciąć się od starego. Uśmiech i do przodu :)