Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak się zastanawiam jak można sobie sprawić 4 i więcej dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej ciąży i na pewno nie zdecyduje się na więcej. Ciekawe jak będzie wyglądało wasze cialo po tyłu porodach... I dziwicie się potem, że mąż zdradza jak chodzicie zaniedbane, cały czas w domu, zero rozwoju własnego. Bo atrakcyjność to również intelekt. Jedyne o czym z mężem możecie porozmawiać, to co jutro na obiad albo jaką dziecko miało kupkę :D Potem tematy, że mąż zostawił z 5 dzieci. A czego się spodziewalyscie jak zakochal się w zadbanej, inteligentnej, ambitnej kobiecie, a teraz wraca do kocmołucha? Hehe

Gość gość
Wystarczy seks uprawiać bez zabezpieczenia i masz! :D A poważnie- co Cię interesuje cudze ciało? Cudze małżeństwa? Wiesz- każdy ma w życiu inne priorytety. Mam tu na myśli też facetów. Jedni (jak Twój np.- wnioskując po temacie) oglądają się tylko za spódniczkami. Inni cenią sobie życie rodzinne. I żeby nie było- mam dwójkę dzieci i póki co nie sądzę, że będę miała kolejne. Ale rozumiem wybory innych. A Ty masz bardzo wąskie spojrzenie na świat.

Gość gość
ale s ie usmiałam .... po pierwsze dziecko NIgdy nie wiesz ile bedziesz miała dzieci no chyba ze te niewygodne poprostu wyskrobiesz :) :P po drugie i ostatnie ta matka czwórki dziec***ewnie wygląda bardziej atrkacyjnie niz ty :P ale co tam głupek i tak wielu rzeczy nie zrozumie wiec fajerwerków od ciebie nie wymagam :P

Gość gość
Ok. Ale jak dziad robi tyle dzieci to chyba jest swiadomy co robi? Jak bedzie zona wygladala i ze w domu siedzuec bedzie?

Gość gość
jak mozna sobie sprawic ? ha ha ha masz mózg ?

Gość gość
pewnie spasłaś się w tej ciąży jak wieprz i ten twoj gach juz cie bzykać nie chce, hehe idz swoje frustracje wylewać pod MOPSEM.

Gość gość
Hahah jesteście śmieszne laseczki :D Nie spaslam się i zebrać pod mopsem nie muszę, poza tym na garnuszku męża też nie siedzę jak niektóre :D Mam taka sasiadke, która właśnie po 4 porodzie, 34 lata, a wygląda na 52... I żali się, że chłop zdradza, oczywiście nie odejdzie, bo prace skończyła zanim ją zaczęła. To mowie, żeby zadbała o siebie, a ona, że nie ma czasu i mówi, że ja madra, bo druga ciąża dopiero i po drugiej, to ona też ładnie wyglądała. No i nie wiem, czy śmiać się czy plakac. Sama sobie to zrobiła. Moze wrócić do pracy, ma studia, najmłodsze dziecko ma juz 2 lata, ale ona że nie, że po takiej przerwie jej nie przyjmą. A nawet nie spróbowała.

Gość gość
to ze twoja sasiadka sie zaniedbala to nie jest regula, moim zdaniem jak jest wiecej dzieci to sie zajmą same sobą a jedynak to ciągle za mamusia bedzie chodzil

Gość gość
To nie kwestia tego ile ma się dzieci tylko tego jakie ma się podejście do życia. Ja tez mam dzieci i pracuje i dobrze wyglądam. Jak ktoś jest wygodny to szuka sobie wymówki. Oczywiście rozstepy czy celulit to już inna sprawa ;) na to wpływu nie masz.

Gość gość
Oj autorko chyba masz brak zajęcia :P mam czworo dzieci - najmłodsze 2 lata , najstarsze 20 . Pracuje zawodowo , mam 45 lat a wyglądam na 36-38 lat ( najnowsze opinie dwóch pań z poczekalni lekarskiej ) :)

Gość gość
A ja się zastanawiam, jakim trzeba być człowiekiem, żeby rozkminiać stan czyjegoś ciała, ilość dzieci czy tryb życia. Skąd w was tyle pogardy drugim człowiekiem?

Gość gość
Jedyne o czym z mężem możecie porozmawiać, to co jutro na obiad albo jaką dziecko miało kupkę xxxx każdy mierzy swoją miarką 🖐️

Gość gość
no dobrze autorko ale ty oceniasz: im więcej dzieci = gorszy kocmołuch, a ja znam mamuśkę z trójką dzieci, wygląda jak modelka victorias secret, na szpilkach biega, pracuje, zna 3 języki, super kobieta... wkurza mnie takie uogólnianie. a te wszystkie celebrytki? np Heidi Klum, Victoria Beckham, czy nawet Pyżalska nie wyglądaja jak kocmołuchy. Natomiast znam conajmniej 2 kobiety co maja jedynaki i wyglądają jak kocmołuchy i nie pracują. jaki z tego wniosek autorko?

Gość gość
nawet mając 4 dzieci można poczytać ciekawe książki, obejrzeć mądre programy w telewizji, a chodząc do pracy być ograniczonym umysłowo. Np. mój ex potrafił tylko mówić o swojej pracy. Jeżeli myślisz, że to ciekawsze niż kupki i obiady, to jesteś w grubym błędzie. Poza tym nie każdy facet wymaga od żony nienagannego ciała. Wielu facetów juz żeni się z grubszymi czy nieładnymi kobietami, bo widzą w nich cos więcej. Czy ty też zwracasz uwagę tylko na wygląd? Na zakończenie dodam, że masz bardzo schematyczne patrzenie na świat.

Gość gość
Hahaha dobre. Ja mam 4 dzieci. Mam 35lat. I wiesz co? Mam własną dzialanosc, mąż też. Ważę całe 53kg przy wzroście 170cm. Razem z mężem 2 góra 3 razy w tygodniu lecimy na siłownię. Uprawiamy seks prawie codziennie. Sprzątam piore gotuje jak każda kobieta a mimo to czuje się atrakcyjna i pożądana przez męża. Chodzę do kosmetyczki i fryzjera co miesiąc, staram się ładnie ubierać. I wcale nie trzeba mieć do tego wielkich pieniędzy czy skończonych studiów. Aaa i jeszcze dzieci bo zaraz ktoś się przywali. Najstarsze ma 13 lat, najmłodsze 2,5. Jest w żłobku od 8 do 15 bo oczywiście pracuje. Nie czuję się gorsza. Wszystkie dzieci rodziłam naturalnie i uwierz wcale nie jestem rozwalona krowa.

co za bzdura?! moja mama ma nas czworke, ma ponad 50 lat, a wyglada swietnie! Mam kolezanke, wiek 30+, ma troje dzieci i popitala na plazy w bikini! Ciało ma takie, ze nie jedna nastolatka by jej pozazdroscila! Wystarczy dbać o siebie!

Gość gość
Autorko-można. Ja mam 4 dzieci.Mój mąż jest jedynakiem i bardzo chciał mieć dużą rodzinę.Co prawda planowaliśmy trójkę,ale trzecia ciąża okazała się bliźniacza :)

Gość gość
Mój mąż też jest zaniedbany,więc napewno mnie nie zostawi.Sam mi powiedział,żebym sie nie malowała bo to chemia,żebym po domu chodziła w dresie tak jak on bo wygoda jest najważniejsza. Pisałam wyżej że mam 4 dzieci,w tym bliźniaki.

Gość gość
4 i więcej ciąż...możecie się ubierac u prady, a i tak na dole nigdy takie same nie będziecie, po tyli ciąžach nawet cc nic tu nie da.

Gość gość
No victoria beckham na pewno jest zaniedbana

Gość gość
A co za problem zrobic sobie plastyke? Nie widze problemu

Gość gość
Autorka,to zdesperowana kobieta której mąż nie chce więcej dzieci :( znam takich typów. Spotkałam koleżankę,mówię że planujemy trzecie dziecko,a ona mówi "Ale masz dobrego męża,a mój był zły gdy zaszłam w drugą ciąże."Autorko,współczuję :(

Gość gość
Duzo zalezy od genów i od tego jaki tryb zycia prowadzimy w czasie ciazy.

Gość gość
Ja chodzę do dentystki która ma 4 synów. Super babka wygląda świetnie zadbana szczupla. No i przy 4 dzieci pracuje zawodowo ma prywatny gabinet wiec można . Można.ja mam dwoje juz szkolnych dzieci zastanawiam sie nad kolejnym. Mam warunki własny dom( to do hejterek ze zaraz bedzie haslo bo warunków brak) . Gdy dzieci podrosna człowiek zastanawia sie nad kolejnym, bo jednak przy dużych dzieciach człowiek ma więcej luzu i wracają wspomnienia jak te co juz są byly malutkie a teraz sama duma z nich bo takie świetne dzieciaki , ze może jeszcze taki skarb w domu by się przydał:-) wiec kto wie.mam 35 lat moze się okazać ze do 40 będziemy tez mieli 4 dzieci:-) życie bywa różne

Gość gość
A jeszcze dodam ze mąż mnie na kolejne tez namawia wiec to nie tak ze ja tylko chce. Wiec i faceci sa różni.

Gość gość
Ja swoją 6 dzieciaków znalazłam pod choinką na wigilię. Taki prezent od męża. ;) miał chłopak gest.

Gość gość
ja się zastanawiam po co niektóre zastanawiają sie jakie krocze ma wieloródka :-o w jakim celu wam to potrzebne do wiadomości ? ,albo jej ciało to jest chore :-o

Gość gość
To jest przestroga dla kobiet wiedzieć jak sie tam mozna zmienić i jak wyglada ciało oraz zdrowie. Nie żyjemy w średniowieczu ze to temat TABU ale widac ewidentne ze te niezadowolone z tego wyglądu tamtych okolic wola trzymac reszte w niewiedzy zeby lepiej nie miały.

Gość gość
Na kafeterii przeczytasz, że to mamy jedynaków, czy dwójki dzieci są nieatrakcyjne, bo te dziecioróbki przy każdym się odmładzają, mają czas na wszystko, posprzątane, czytają książki i jeszcze sporo zarabiają, a i koniecznie mają węższe krocze od jednoródki, to już standard.

Gość gość
Taaa... A macica w majtkach, mniam mniam :O