Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny rosna wam włosy na brzuchu?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi tak co prawda tylko pare włosków pod pepkiem ale za to czarne i mocne jak je usune to wyrastają nowe. Czy to normalne czy mam jakąś nadwyżkę testosteronu?

Gość gość
Nie, ale niektóre dziewczyny mają zarost jak u faceta.

Gość gość
Jak ci rosną na brzuchu too uważaj zaraz zaczną ci rosnąć na piersiach,szyi,policzkach,na nosie i w nosie ,na plecach,na pośladkach .To są zaburzenia hormonalne .Niektore osoby maja nawet na palcach u stóp włosy i brodę i wąsy.

Gość gość
Nie sądzę bo na brzuchu mi tak rosna od wieku dojrzewania i to po kilka włosków tylko a nigdzie indziej nie mam. Mam 23 lata wiec to się raczej nie zmieni

Najbardziej chodzilo mi o Estrogen, jakbys miala za niski poziom Estrogenu to nie patrz na wiek tylko szoruj do lekarza Endokrynologa lub Ginekologa

Gość gość
nie dramatyzujcie z tymi hormonami. mi rosna na brzuchu, na sutkach, po wewn stronie pośladków. robiłam kiedyś testy hormonalne, i wyszły ok. mam trochę więcej testosteronu, niż inne kobiety, ale endokrynolog powiedziała, że to jest wciąż w normie i nie ma powodów do niepokoju.

Kiedy robilas te hormony? Po trzech tygodniach moga byc calkowicie inne . co dokladnie wyczytalam z twojej wypowiedzi, to ja na twoim miejscu sama bym zrobila znow kontrolne badania. Znam sie troche w tej dziedzinie chociaz nie jestem lekarzem. Sama mam robione przerozne badania Endokrynologiczne oraz znam osoby z takimi objawami jak u ciebie

Gość gość
ja mam na brzuchu i na cyckach ale brody i wąsów to nie mam na szczęście :D