Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro tylko duże piersi sa wspaniałe to czemu biuściaste je pomniejszaja a te z

Polecane posty

Gość gość

małymi nie powiekszaja? te z małymi to wszystkie powinny mieć kompleksy i oszczedzac na powiekszenie, a duże za żadne skarby nie powinny pomniejszać bo takie jest tu myślenie :P :D

Gość gość
up

Gość gość
melony sa naj

Gość gość
Jakiś nienormalny pisze o powiększanie czy pomniejszanie ingeruje się gdy niema konieczności! !! Potem problem z karmieniem czy z inplantami! !!! masażem po okresie można powiększyć i uniknąć raka! !!!

Gość gość
http://allegro.pl/prowincja-idzie-na-wybory-seks-satyra-polityczna-i6006374073.html "Seks to element życia. Stary i sprawdzony sposób na stres. Czytając książkę, macie też się zastanowić, czy nie urozmaicić waszego życia płciowego? To ważne, by stać się takim, jak spełniony Dubieniecki czy Kopara. Seks perwersyjny, z głęboką penetracją i zaspokojeniem na wszelkie możliwe sposoby, seks par homoseksualnych, solo i grupowy. Każdy możliwy seks, z połykiem włącznie. Może to i brutalne dla wielu, ale jakże prawdziwe i obecne w świecie. Nie bądźmy obłudnikami. Tacy jesteśmy. O tym marzymy. I do tego zmierzamy, nawet jak się publicznie picujemy głosząc świętoszkowate hasła. Jesteśmy ludźmi i nic, co ludzkie, nie jest nam przecież obce."

Gość gość
bo tu sa tacy deble co tak myślą i tu nawet niektóre kobiety maja takie myślenie :P w życiu też takie "orzeszki" sie zdarzają moja znajoma ciągle mi wmawia że zazdroszczę jej dużego biustu i że mam kompleksy :D a zaczeła mi tak gadać gdy raz jej powiedziałam że ładnie wyglądaja w tym staniku (prosiła o opinie, wiec powiedzialam co myslalam) i ciągle mi to teraz wmawia, ja to ignoruje, nie bede z nia sie kłócić bo i tak do niej nie dotrze, choć nawet nie ma podstaw żeby tak twierdzić, bo lubie swój biuścik i z rozmiaru i z wyglądu, uwielbiam chodzić bez stanika i nie wstydze sie go odsłaniać czy to na plaży czy to w saunie ;)