Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia19_n

Lizanie cipki

Polecane posty

Gość gość_gość
puffy pussy ;)

Gość gość
Jak zauważyłem przypadkiem, że siostra ma wygoloną cipkę , to dostałem takiej fazy na wylizanie jej , że ciągle mi stał i waliłem sobie jak o tym myślałem.Tydzień jej przygadywałem i namawiałem aż zgodziła się.Jak matka była na nockę, to zrobiliśmy to.Wstydziła się a potem jak się dorwałem, to była mokra i kręciła tyłkiem aż dostała orgazmu.W drugą noc jak jej to robiłem, to chciała już mnie trzymać za fiuta aż spuściłem się jej na nagi brzuch.Tak się napaliliśmy, że teraz czekamy na matki nockę w pracy i chcemy pójść dalej .Z zabezpieczeniem, z prezerwatywą.Chcemy seksu.Ona i ja.Miałem już kilka dziewczyn ale siostry to będzie pierwszy raz.Ona jest 4 lata młodsza, niedługo będzie miała 17 lat i mówi, że wszystkie jej koleżanki już próbowały.Dobrze wiemy, że tak robią całkiem często w rodzinach, np. nasi kuzyni wyjechali do Holandii i już 3 lata razem mieszkają jako para.

Gość gość
Zaproponowałem żonie stryjecznego brata , że mogę ją wylizać a potem zerżnąć.Było to na ognisku w ogródku a my dwoje poszliśmy donieść drzewa.Chwyciłem ją za tyłek w szortach i to powiedziałem.Dostałem takiego plaskacza w twarz, że potem kiełbaski ledwo gryzłem.A za dwa miesiące kładłem im płytki w łazience i bez problemów i już bez fochów przeleciałem ją. Zresztą potem jeszcze kilka razy.