Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala14084

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam ! Mam 21 lat.. Moje cykle trwają około 33-36 dni. Ostatnio trwał 44 dni. Ostatnie krwawienie miało miejsce 9 stycznia. I do tej pory okresu brak.. 46 dzień :( kochałam się ze swoim chłopakiem 13 lutego. Była gumka.. nie pękła. Sfiniszował kiedy był na dole.. i twierdzi że nie we mnie. Ale sperma troche wyciekła z gumki... No i teraz mam schizy czy nie jestem w ciąży :( Mierzyłam kilka dni temerature ale pod pachą. Od 17.02-21.02 utrzymywała się cały czas koło 36,9-37,1. Od 21 do teraz (czyli 24.02 wieczorem) miałam 36.6. Mierząc teraz jest 37.. od 14.02 do 22.02 pobolewało mnie podbrzusze i czułam się nie najlepiej. Śluzu jest mało.. dziś z pod-żółtawo-białego bardziej w różowy. Co myślicie ? A i teraz jeszcze mam powiększone węzły. Prosze o pomoc !

Gość gość
A testu zrobic nie mozesz?

Nigdy nie robiłam testu. Poza tym podobno często się mylą. Jutro umówię sie do ginekologa.. tylko znowu będe musiała pewnie tydzień czekać :(

Gość gość
Myślimy ze nie jestes w ciazy

Gość gość
nikt nie był pod Twoją kołdrą ani nikt nie siedzi Ci w brzuchu,temperatura pod pachą nie daję miarowych wyników robi sięt to pochwie. Poza tym są testy. dziękuje

Gość gość
Zrób test.