Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitisviniferka

Co sądzić o zachowaniu znajomego?

Polecane posty

Gość vitisviniferka

jechałam z synem samochodem, stanęłam na czerwonym świetle- gdy nagle zauważyłam przechodzącego po pasach mojego dobrego znajomego z zupełnie innego miasta ( oddalonego od mojego ok. 250 km). Najpierw nie byłam pewna na 100%, ale syn się upierał że to Iksiński na pewno. Nie mogłam wysiąść z samochodu, nie miałam gdzie zaparkować, pojechałam dalej. Do domu wróciłam bardzo późnym wieczorem i od razu zapytałam mailowo przez fb- czy to był on, czy ktoś podobny. Znajomy w ogóle nie odpisał, nie ustosunkował się, olał. Było mi trochę przykro, raz że bedąc w moim miescie się w ogóle nie odezwał, dwa że nie odpisał. Dziwne zachowanie, a przecież mieliśmy dobre kontakty, lubiliśmy się, nasze dzieci się lubiły. Sama nie wiem co o tym mysleć. Jak się dalej zachowywać? Mąż i syn zgodnie twierdzą, że afront, zachował się fatalnie, a wy jak sądzicie?

Powodów może być wiele. Może już Cie nie lubi i nie chce utrzymywać kontaktów. Może był tam z kochanką i nie chciał, żeby to się wydało, więc co sie bedzie tłumaczył. Może zmaga się z cieżkim problemem i nie ma chęci na pogaduchy. Nie można od razu stwierdzać, że jest chamem.

Gość gość
Jak jest poza domem, to może i nie odpisuje, chyba że to już jakiś czas temu było ;)