Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co do jedzenia dac hosciom na roczek?

Polecane posty

Gość gość

Tak by bylo w miare elegancko a aby sie nie narobić. Myślałam o jakiejś zupie kremie, dwóch - trzech rodzajach mies, dwóch salatkach i torcie.

Gość gość
Tort z fasoli i brukiew :)

Gość gość
A to ma być obiad czy kolacja? Bo u nas po prostu był podwieczorek, więc był tort, sałatka owocowa, kruche ciastka z różnymi nadzieniami i napoje.

Gość gość
Bardziej myślałam o obiedzie choć nie podalam konkretnej godziny.

Gość asdsas
Tort z fasoli i brukiew usmiech.gif xxx To był z fasoli i marchwi :)

Gość gość
No to jak obiad to robisz zupę (może być krem, np. sezonowo z porów), jakąś prostą przystawkę (np. roladki z łososia czy mini-tarteletki wytrawne, łódeczki z cykorii z łososiem/tuńczykiem i np. awokado...), na danie główne jakaś pieczeń i upieczone razem z nią ziemniaki, surówka. Deser/tort. I gotowe. Albo na przystawkę można podać coś mięsnego (tymbaliki z drobiu chociażby), a na danie główne pieczona ryba, kuskus, fasolka/brokuły/surówka.

Gość gość
A nie lepiej zamówić catering? Ja tak zrobiłam przy okazji chrzcin mojego dziecka. Zamówiłam wszystkie dania od www.lasuch.waw.pl z Białołęki w Warszawie. Były smaczne, świeże i ładnie podane. I nie musiałam kilku dni spędzić przy garach

Gość Marinta
Myślę, że warto przejrzeć sobie oferty cateringowe. Na http://www.gospodacatering.pl/ według mnie można znaleźć firmę, która oferuje wysokiej jakości kompleksowe usługi cateringowe, oraz pyszne jedzenie.

Gość gość
moja kolezanka zrobila roczek na 20(lacznie z dziecmi) w pubie, miala tylko tort a jej maz kupil po jednym czy 2 drinkach dla tych co chcieli i mogli pic alkohol, tort byl dobry nawet bardzo, atmosfera fajna bo sami znajomi a punkt kulminacyjny taki ze maz kolezanki napisl sie i rzucal sie do niej, wyrywali sobie dziecko z rak i obrazali, takze goscie mieli na copatrzec, a poza tym bylo fajnie:)

Gość gość
ja też zamawiałam catering i to była najlepsza opcja, przy całym zamieszaniu jakie panuje tego na pewno nie będziesz miała czasu na przygotowanie obiadu. Mogę polecić firmę http://salmix.pl/, doskonale wszystko przygotowali i cena nie była wygórowana.