Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromny problem proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem już co robic, jestem z moim partnerem 2 lata, mieszkamy razem on ma 28 lat, ja 22. odkąd zamieszkalismy razem on przestał mnie porzadac. :( wspólnie mieszkamy pół roku, na początku myślałam, że jest zmęczony bo musieliśmy przeprowadzić remont w mieszkaniu, jednak teraz gdy mamy czas dla siebie on w ogóle już mnie nie pragnie... :( mówi, że mnie kocha, że jestem jego przyszla żona, nie klocimy się, mamy w planach kupno mieszkania, więc świadczy o tym że traktuje mnie poważnie. Dawno słyszałam od niego ze jestem piękna, dopiero gdy sama chce porozmawiać o naszym problemie wyznaje że podobam mu się i go podniecam. Dla mnie to bardzo trudna sytuacja, bo często wręcz proszę o seks, już mi głupio, czuje się brzydka, w dodatku mój temperament potrzebuje więcej czułości a gdy nie dostaje tyle ile chce to jestem rozdrazniona i myślę tylko o jednym... dla mnie to poważny problem, chce ratować nasz związek, bo Kocham mojego faceta ale ja tak dłużej nie wytrzymam. Dodam że nie jestem brzydka... Dbam o siebie, podobam się facetom, proszę Pomóżcie mi co mam robić :(

Gość gość
W życiu bym nie pomyślała że sex może zepsuć relacje, teraz niestety się przekonałam :( płacze z tego powodu, bo za 5 lat już mnie w ogóle nie dotknie... A gdybym urodziła dziecko to już zostanie mi tylko pomarzyć

Gość gość
Kup se kołek osinowy i usiądź siedź na nim. To cię może uspokoi!

Gość gość
OGROMNY PROBLAM to sie ma jak sie ma raka albo straci sie 2 nogi glupio dziewucho!!! Nie umiesz wyrazac sie w sposob adekwaty do sytuacji?!

Gość gość
Ogromnym problemem jest tylko różnica w waszym temperamencie. Ty masz wyższe libido,on o wiele niższe. Jeśli seks jest dla Ciebie bardzo ważnym elementem to nie będziesz z nim szczęśliwa. Już teraz prosisz się o to czego Ci brakuje, dlaczego myślisz że kupno mieszkania itp cokolwiek zmieni? Seks z przymusu jest przykry i dołujący. Nie zmienisz czyjejś natury. To tak jakbyś myślała że ze wyleczsz homoseksualistę z jego/jej homoseksualizmu.

Gość gość
Jak to mozliwe że nagle libido się zmienia? Przed wspólnym zamieszkaniem było wszystko super, teraz mnie to doprowadza do rozpaczy. Dla mnie to ogromny problem bo ten facet jest miłością mojego życia, na samą myśl że mogłabym sie rozstac z nim zaczynają mi lecieć łzy :( kochamy siebie i wiem ze on mnie też mimo że traktuje mnie jak młodsza siostrę a nie jak kochankę :(

Gość gość
Jaka chcesz rzeczywiscie dowiedziec sie co jest przyczyna tego z on nie chce seksu i co on mysli, czuje, napisz do moejej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
fakt ! przytyłam. pochodzę z bardzo ubogiej rodziny , w dzieciństwie szłam spać wcześnie by nie jeść kolacji zaoszczędzić jedzenie. przy nim przytyłam bo on policjant na stanowisku , ma kasę i mnie dobrze żywi.. ale przestał mnie pożądać