Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta rozmiar 38 a szczupły facet

Polecane posty

Gość gość

Czy waszym zdaniem kobieta, która nosi rozmiar 38 może podobać się szczupłemu chłopakowi? Załóżmy, że dziewczyna ma ładną twarz.

Gość gość
Nie wiem, ale tez noszę 38 i mam ładna twarz, i mam adoratorow, oni sami mówią że lada twarz ważniejsza do zwiazku i chyba cos w tym jest bo rzadziej zdarzaja sie propozycje seksualne

Gość gość
no chyba 38 rozmiar to nie grubaska co?grubaski to kobiety od 44 powyzej chociaz tez zalezy

Gość gość
Żywię taką nadzieję, że 38 to nie "grubaska". Gruba się nie czuję, ale taka hm mocno zbudowana w porównaniu do eterycznych dziewczyn 34-36.

Gość gość
zalezy ile wzrostu, jak kolo 180 to raczej gruba nie jest, a jak 160 to co innego

Gość gość
Nie jesteś gruba. To on jest za chudy jak na faceta.

Gość gość
Nosze rozmiar 38 i to jest normalma, szczupla sylwetka....jak facet jest chudszy niz kobiece 38 to jak on musi wygladac?

Gość gość w trampkach
a skad mamy wiedziec, moze mu sie podobaja takie przy kosci albo z kraglosciami albo nie patrzy na wyglad tylko inne cechy

Gość gość
Wow, co za pytanie. Zapytaj tego faceta, a nie nas. A ocena rozmiaru bez podania wzrostu to jedna wielka pomyłka. Wysoka dziewczyna będzie chuda, a niziutka będzie krępa.

Gość gość
Facet mniejszy niż kobiece 38 ,to dopiero musi być niemęski szczypiorek!:P Chłopaczek,a nie facet>:P Przecież 38-40 to jeszcze normalna ,szczupła kobieta.Nie anorektyczna nastolatka,ale normalna kobieta.Bo mówimy o kobiecie,tak?A nie o nastolatce?

Dla mnie taki rozmiar jest normalny. Poza tym to pytanie do faceta bo skąd mamy wiedzieć jakie ma preferencje? ;) Są mężczyźni, którzy lubią i rozmiar 46+. Poza tym on musi być szczypioreczkiem i to niech on się martwi czy go jakaś kobieta zechce. Dla mnie facet musi być facetem a nie chudzielcem :)

Gość gość
Nosze rozmiar 38-40 i nie uważa sie za osobę gruba ani przy kości .To rozmiar normalnej kobiety.Facet szczuplejszy to jakiś anorektyk lub zabiedzony suchar. Ale każdemu według gustu.:)

Gość gość
Apropo faceta :taki dlugi a chudy to musi miec dluga pałę po kolana ,przy oralu trafia do żołądka bezpośrednio .

Gość gość
Rozmiar 38 u kobiety jest szczuplym. Przy takim rozmiarze ma sie kobiece ksztalty i przy tym jest sie szczuplym. Anorektyczki zamknac ryje ;)