Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzz zniecierpliwiony

Ratowanie małżeństwa z powodu dzieci

Polecane posty

Gość zzz zniecierpliwiony

Ja uważam ,że jest , to nie porozumienie . Przede wszystkim jak jest w małżeństwie tak później mają dzieci. Dziwi mnie ,że niektóre matki twierdzą ,że dziecko jest w rodzinie najważniejsze. Ja uważam że w rodzinie jest najważniejszy ojciec ,później matka a na końcu dziecko. Powiem jeszcze tak . Jak się skończą alimenty to w końcu będą Polskie kobiety . I Polskie rodziny.I będzie rosła demografia Te feministki niech gadają z arabami Ciekaw jestem tej dyskusji Na razie to jakoś , totalnie zamilkły. Kiedy te feministki są odważne? Czy wtedy kiedy mężczyzna będzie chodził z szablą czy wtedy gdy będzie chodził prać majtki. One są odważne, gdy mężczyzna pierze majtki . Ale nawet jak majtki pierze to mają pretensje Ale jak pojawia się inny , to już odważne nie są. To cały feminizm. Wtedy szukają pomocy. A kto jeszcze będzie chciał takim babom udzielać pomocy?

Gość gość
skończ bredzić

A Ty języka polskiego w podstawówce nie mialeś? Polak od siedmiu boleści, co w ojczystym języku nie potrafi poprawnie sklecić trzech zdań.

Gość gość
o rany zniecierpka z wariatkowa wypuścili