Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak oglądam tego facebooka

Polecane posty

Gość gość

I patrze na tych debili co pstrykaja po 500 zdjęć seojego ryja i po prostu ciesze się ze nie jestem takim umysłowym dnem jak oni i nie mam tego konta tam. (Żeby nie było nie jestem brzydalem wrecz przeciwnie) ale to jakas totalna demózgacja.. co ci ludzie tam odp*****laja jestem w szoku. Totalne obdarcie z prywatności i godności.

Gość gość
super, ze podzielilas sie z nami zamiast kawlakiem swojego ryja to jakze doglebnymi przemysleniami, stwierdzam, ze sa az tak doglebne, ze siegaja samego woreczka zolciowego...😴

Gość gość
Sfrusyrowany z konskim ryjem się odezwał.

Gość gość
Jak nie masz konta, to jakim cudem oglądasz ryje ludzi tam? :P:P

Gość gość
Jak ktoś nie ma konta to zaraz może mieć krzywy ryj? Ja widze właśnie ze ci niekoniecznie piękni facet wyglądający jak świnia i kobieta podobna do konia i małpy pstrykaja tych zdjęć najwiecej czekając na lajki i komentarze jesteś piękna itp a to wszystko lizanie tylka a nie szczera opinia.. ja dla przykladu mam idealna twarz nie przypominajaca zwierzecia, wygladam jak człowiek, wiele osób na mnie zwraca uwage na ulicy , moja siostra podobnie i ona ma konto z jednym zdjęciem, a ja mam taki fake z jednym znajomym zeby wiedzieć co u niektórych słychać.

denerwują mnie takie osoby, które oceniają innych. Przeciez to ich sprawa a Ty jak nie masz fotek to Twój wybór. I to chwalenie się idealną twarzą..żałosne to jest.

Gość gość
Nie chwale się tylko wyprowadzam z błędu tych powyżej pajacy że mam niby paskudny ryj i pisze to z zazdrości. Rozumiem 1, 2, 3 zdjęcia ale po co dziesiątki tych samych ujęć, przeciez ich znajomi wiedza jak oni wygladaja w rzeczywistości. musza byc mocno zakompleksieni ci ludzie.. w dodatku sa strasznie próżni i puści na co wskazuje to jaka wage przykladaja do wyglądu.

Gość gośćbrunetka
Mnie również nic nie brakuje. Mam tylko jedno zdjęcie profilowe. Cokolwiek wstawiam to cytat od czasu do czasu i zdjęcie przyrody. Nic więcej bo po co? Śmieszą mnie życzenia urodzinowe dodawane córce przez własną matkę, zdjęcia obiadów co jedli, informowanie o zaręczynach i gratulacje, a za dwa tygodnie status -Przygnębiona bo narzeczony zerwał itd. Chyba się starzeję :-D

Gość gość
goscbrunetka mnie tez to smieszy, sama mam tam konto ale jakies dwa zdjęcia i to jeszcze nie selfi dodane chyba dwa lata temu. Dla mnie takie osoby sa chore, są zadufane w sobie??nie wiem o co chodzi. A to żeby dodawać ciegle gdzie z kim o której godzinie to już totalna maskakra