Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Zwalniam się z tej roboty...

Polecane posty

Idę na kasę do biedronki. To jest dopiero praca na luzie. Codziennie robi się to samo, nic cię nie zaskoczy, zero stresu. A u mnie ciągle coś nowego, rzeczy o których przeciętny człowiek nie ma pojęcia i ja też w sumie..

Wszystko zależy od Twoich ambicji. Skoro w obecnej firmie czujesz presję i męczysz się, a do pracy idziesz w nerwach to nie ma sensu się tak męczyc i zmienić cos w swoim życiu

Gość prawictwo pospolite 152
na kasie w biedronce zero stresu ? chyba cie pogięło .. to jest rutana w p**duu .. Po godzinie czlowiek mialby dośc siedzenia na d***e i klepania w kółko tego samego to ja juz wolę partyjke w counter strike niz marnować czas na robote w której jesteś jak robot..

Gość gość
i tak grzejesz ławe na bezrobociu mitomanie :D🖐️

to jest rutyna w p**duu .. Po godzinie czlowiek mialby dośc siedzenia na d***e i klepania w kółko tego samego to ja juz wolę partyjke w counter strike niz marnować czas na robote w której jesteś jak robot..

to ja juz wolę partyjke w counter strike niz marnować czas na robote w której jesteś jak robot..

Gość gość
neptyk przeciez podobno na rencie siedzisz, kłamczuchu

własnie w tego typu pracy życie marnuje sie koncertowo , umyka przez palce nawet panie w bankach koncertowo przegrywają życie , bo siedzą jak debilki i w kółko wciskają to samo klientom partyjka counter strike global offensive albo team fortress 2 rozwieje twoje wątpliwości kolego

trzeba mieć albo IQ psa albo kochać rutyne , żeby zajmować się takimi bzdurami jak praca w banku czy na kasie

Gość gość
nie podobno tylko na pewno rencista albo bezrobotny tak samo jak prawik czy fajfus mitomanić że macie super życie to wy sobie możecie debile, a całe dnie na kafe gniją :D tak tak wiem przy komputerku pracujesz buahahaha :D:D:D

Gość gość
No i musisz do Namysłowa jechac,bo tam odpoczniesz

Gość gość
O.o nie rób tego szalony Neptyku

Gość gość84
(nie) pierwszy raz się z Tobą zgogdzę prawictwo pospolite 52

Ja się nie stresuje :D denerwuje się jedynie bo pomimo kilkuletniego doświadczenia w mojej branży to jest ogrom rzeczy których nie wiem i codziennie musze uczysz się nowy rzeczy :D i czasem zazdroszczę ludziom co ich nic nie jest w stanie zaskoczyć w pracy :) Prawictwo nie gram w takim gierki :D wole rpg

ty chyba debil jestes jak myslisz ze cale dni na kafe siedze.. ja zaczynam dzien od kafe , a potem stąd znikam .. Gdzie? Ide sie bawić a teraz zimno na dworze to nie wychodze .. Byłem ostatnio w poniedziałek na działce , ciepło , sloneczko grzało i + 12 C na termometrze jak jest ponizej 7 stopni to sie nie ruszam z domu

Gość gość
a renty Ci nie starcza ????

Gość gość
a co to za praca? w przedszkolu robisz czy jak

wymień jakie rpg ? Chodzi ci o ? W RPg też grałem nie sa zle

Gość gość
Praca na kasie w biedronce należy do stresujących i wcale nie jest taka prosta bo masz odpowiedzialność finansową.

I najgorsze ze w domu nieraz musze jeszcze coś zrobić związane z pracą zamiast zapomnieć o tym :/ Renta za niska :D tylko 800 zł :D 🖐️ X Prawictwo wiedźmin np :D

no , ale w lutym to jeszcze za wcześnie na grill'a grilla będe robił jak na dworze będzie minimum 15 C czyli moze Marzec albo KWiecień hehe ale ta zima była tak ciepła ,ze juz niektóre krzewy pąki zaczynają puszczać a jak było mrozno to puszczaly dopiero na poczatku Kwietnia

Odpowiedzialność finansowa ? Z liczeniem nie mam problemu :D siadam w wygodnym fotelu i kasuje towar co tu stresujące :D albo idę towar układać na półki, pełen relax

wiedzmin , fajna gra ja przymierzam sie do path of exile , bo jest za darmo przez internet i słyszałem ze niezła pozycja , tylko nie wiem czy to nagrać..

Gość gość
A myslisz że do Biedronki tak łatwo sie dostać?