Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkaja

Której z was kp pomogło schudnąć a której nie?

Polecane posty

Gość gośćkaja

I jak to wyglądało?

Gość gość
ja kp i waze mniej niz przed ciaza dziecko ma teraz poltora roku:)

Gość gośćkaja
A duzo schudlas? W ile czasu ? ;D

Gość gość
wiesz ja malo przytylam w ciazy i po urodzeniu nie mialam w sumie co zrzucać

Gość gość
Moje dziecko ma pół roku i waze sporo mniej niż przed ciążą schudłam bardzo szybko bo karmiac muszę trzymać ścisłą dietę przez uczulenie na mleko krowie córci .. Ale już śladu po ciąży nie ma

Gość gość
3 dni po porodzie ważylam tyle, co przed ciążą (wyszłam ze szpitala w normalnych, letnich ubraniach sprzed ciąży). Miesiąc po urodzeniu dziecka i karmieniu piersią ważylam 8 kg mniej niż przed ciążą. Niższa waga utrzymywała się przez okres karmienia piersią (prawie 2 lata), ale po zakończeniu tego okresu stopniowo rosła i już prawie wróciła do stanu wyjściowego (czyli tego sprzed ciąży).

Gość gość
Up

Gość gość
Mam za sobą dwie ciążę. W obu przytylam max 12 kg. Karmiąc piersią po kilku miesiącach wróciłam do wagi.

Gość gość
26 kg w niecale pol roku przy kp.

Gość gość
Karmie juz 4 m-ce i nic :( tzn. Bardzo bardzo pomału wracam do stanu przed ciąży

Gość gość
Ja narazie 6 kg w 4 muesiace

Gość gość
2 ciaze, obie cukrzycowe, karmilam 8 mies i 11 mies i nie chudlam nic. W 1 przytulam 15 kg w 2 8kg

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży przytylam 7kg, w drugiej 8kg. Karmiłam pierwszą córkę ponad dwa lata, syna półtora roku. W obu sytuacjach przy karmieniu tylam, chociaż jadłam normalnie i dzieciaki dużo wisiały na cycku. Mój dr mówił, że często jest tak, że jak kobieta malo w ciąży przytyje to po ciąży tyje bo organizm robi zapasy do produkcji mleka. Po odstawieniu dzieci momentalnie chudlam.

Gość gość
Ja jestem już też podłamana :( W ciąży przybralam 9-10 kg. Po urodzeniu zostało mi nadprogramowe 4 kg i za nic ich nie mogę zgubić :( Dziecko ma już 5 miesięcy, cały czas karmie piersią. Nie mam żadnej diety (ale się nie obżeram), przestałam jeść słodycze - zero reakcji :( Już nie wiem co robić :( Ograniczyć jedzenie w ogóle? ????

Gość gość
Ja jestem już też podłamana :( W ciąży przybralam 9-10 kg. Po urodzeniu zostało mi nadprogramowe 4 kg i za nic ich nie mogę zgubić :( Dziecko ma już 5 miesięcy, cały czas karmie piersią. Nie mam żadnej diety (ale się nie obżeram), przestałam jeść słodycze - zero reakcji :( Już nie wiem co robić :( Ograniczyć jedzenie w ogóle? ????

Gość MamaMloda39
W pierwszej ciąży przytylam 15 kg i zgubilam 2 tygodnie po porodzie karmiac tylko piersią i spacerując. Aktualnie jestem w połowie drugiej ciąży i waze prawie tyle ile w dniu porodu pierwszej córki.