Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PoronienNie? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, Z reguły mam cykle 32+/- Współżyłam w w 9dc stosunek najpierw chwile bez gumki później została założona. Za parę dni ból w piersiach, jajników sądzę że to owulacja mogła mieć miejsce. Jakoś przyszło mi do głowy ze to może być ciąża, zestresowana byłam przez to strasznie.. nie jadłam nie spałam, generalnie nerwówka. W 24dc nastąpiło krwawienie najpierw taki glut różowawy wyszedł i krwawienie zrobiłam test, negatywny a po 3godzinach znowu zerklam i blada 2kreska, mocz był trochę z krwią ponieważ zrobiłam go gdy trwało krwawienie wiec nie wiem co myśleć o wyniku. Krwawie 4dzien wszystkie objawy "ciąży " jak ręką odjąl ZrobiłaM betę czekam na wynik ale chcę zapytać czy ktoś miał podobny przypadek? Bo mam mętlik w głowie.:(

Gość gość
nie odczytuje się już to testu po upływie 3godz tylko o czasie jaki jest podany w ulotce, bo wynik może być zafałszowany, stąd druga kreska. Czasem dochodzi do samoistnego poronienia w okolicach miesiączki , kobieta może o tym nawet nie wiedzieć. Trudno powiedzieć jak w Twoim przypadku było. Te objawy nie muszą mieć nic wspólnego z ciążą. Bóle piersi, jajników to częsta przypadłość w okresie owulacji czy przed miesiączką

Gość gość
No nic, beta prawdę mi powie ;)