Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lutowy

Polaczki jadą po Arabach, a sami są jeszcze gorsi!

Polecane posty

Gość gość lutowy

Na każdym kroku, na każdym forum spotykam kobiety, które są poniżane, wyzywane, bite przez swoich partnerów. Przykro mi, gdy słucham i czytam to wszystko. Co się dzieje z tymi facetami?

Gość gość
Nie lubię arabusów za ich podejście do kobiet. Polaczki nadają się do spakowania i wysłania do swoich ciemnych przyjaciół. Niestety prawdziwych Polaków jest coraz mniej.

Gość gość
A ty co, siostra miłosierdzia? Zamiast pitolić, załóż dom pomocy dla rodaczek bitych i maltretowanych, np. w Wielkiej Brytanii przez arabskich partnerów.Frekwencję będziesz miała taką, że prędko kilka filii otworzysz. Mówię na własnym przykładzie , bo po roku małżeństwa uciekłam od męża, bajkowo pięknego Irańczyka, z brytyjskim paszportem, pana inżyniera w poważnej firmie, który chciał ze mnie zrobić kurę domową, bezwolną nałożnicę, kucharkę, sprzątaczkę, posługaczkę i lalę do pokazywania w szczególnych okazjach.A na co dzień nie żałował razów i sińców. Sprawa rozwodowa ciągnęła się półtora roku i pochłonęła sporo funtów a za siebie oglądam się do tej pory , bo schował w buty swoją urażoną dumę i szukał mnie w Polsce i w Niemczech, gdzie jakiś czas przebywałam.I nadal mam traumę, jestem pod opieką psychologa.

Gość gość
gość lutowy dziś W Polsce jest wielu porządnych polskich mężczyzn ale jak kobiety lecą na bad boyów, chamów czy agresorów to wasz problem. Zaraz mnie zjedziecie, że niby kobiety nie lecą na bad boyów to niby skąd tyle skrzywdzonych kobiet? Zdecyduj się!