Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intromagiczna

Czy mężczyźni lubią introwertyczki roztaczające wokół siebie aurę niezależności

Polecane posty

Gość Intromagiczna

i tajemniczości? A może takie kobiety denerwują ich, bo wolą te, które od razu się otwierają i dużo mówią o sobie? Jak to w końcu jest?

Gość gość
cos w sobie majal

Gość gość
Należę do takich kobiet i przyznam, że jest mi bardzo ciężko znaleźć drugą połówkę. Mam wrażenie, że introwertyczki są na przegranej pozycji w porównaniu z kobietami ekstrawertycznymi, ale nie wiem, czy to nie jest subiektywne odczucie...

Gość gośćK
Introwertyzm, a brak pewności siebie i samoakceptacji to nie to samo!

Gość gość
Wiem o tym, że to nie to samo. Ja ogólnie akceptuję siebie i nie zamierzam się zmieniać, po prostu przykro mi, że mężczyźni często tak pochopnie mnie oceniają.

Gość gość
Jak jest ładna to facet pomyśli "niezwykła i intrygująca", a jak nie jest to pomyśli "nie dość że brzydka to jeszcze dziwna". To szczera prawda, dodam tylko że kobiety podobnie pomyślałyby gdyby sprawa dotyczyła mężczyzny.

Gość gość
Ja jestem w miarę ładna, ale też dość skryta i trudno mnie nazwać osobą towarzyską, co też czyni mnie w oczach niektórych osób dziwaczką. Bardzo mało osób miało okazję bliżej mnie poznać. Starannie dobieram sobie znajomych i tylko wybrane osoby wiedzą czym się zajmuję, jaka jestem itp.