Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana cztery razy dnia i godziny randki.

Polecane posty

Gość gość

Z niedzieli na jutro. Z jutra z 15 godziny na 14 porem na 13 a w końcu mi facet mów ze rano powie czy jutro czy niedziela spotkanie bo nie wie jak będzie z jego praca. Ja wolna singielka dzieci mi nie placza męża by pilnowal nie mam ani kochanków poumawianych wiec dla mnie termin randki nie klopot powiedziec wcześniej. O co chodzi Waszym zdaniem ??

Gość gość
o promocje do nastepnej klasy

Gość gość
A jakies poważne komentarze ?

Gość gość
ma inna

Gość gość
Powiem ci z doświadczenia....jak facet nie jest słowny, zmienny jak chorągiewka , nie dotrzymuje słowa i nie stara się to znaczy jedno- nie zależy mu na tobie. Gdyby tak było to zrobiłby wszytsko żeby słowa dotrzymać a nie zmianiałby wersję spotkania 5 razy. To moim zdaniem załosne:-( odpuść sobie, zobaczysz że nic z tego nie będzie...

Gość gość
I nie wierz nigdy w wymówki typu- dużo pracuję, odsypiam, jestem zmęczony...to ściema... Tez raz się nabrałam na takie ściemnianie, ciagle go tłumaczyłam , ciągle czekałam na niego, ciagle mi było za mało, nie widziałam ze mu zależy....przez tłumaczenie go zakochałam się a on po 1,5 miesiące spotykania urwał kontakt. Facetowi jak zależy to chce się jak najszybciej spotkać wiec nie odwołuje spotkan i nie rpzekłada a już na pewno nie tyle razy.