Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

''Kaczkoduka nie chcę powiedział Wartęsa. I nie muszem dodał.''

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/prowincja-idzie-na-wybory-seks-satyra-polityczna-i6006374073.html "– Kaczkoduka nie chcę – powiedział Wartęsa. – I nie muszem – dodał. – Dobra, dobra – droczyła się Kopara. – Mnie on też dziadyga nie leży. – Niskich facetów nie lubię. – Nie dość, że kurd**el to i jeszcze stary – powiedziała z pewnym niesmakiem. – Doprawdy? – zaśmiał się pod nosem Śledź i bardzo cichutko wypowiedział te słowa. – Ironia jakaś czy co?! – warknęła Kopara, dając wzrokiem do zrozumienia, by to zakończył. – Coś widzę na rzeczy? – zapytał Nyczka. – Podobał się jej Jarek – zaśmiał się Śledź. – To nie grzech, a chwała – rozbawił się biskup. – Podli jesteście – zalała się łzami Ewka – ale jedno wam powiem, co by nie mówić, jedyny facet w tym kraju, co w spodniach jajka nosi."

Gość gość
Ewa Kopara i Donek Tursek w akcji "Telefon dzwonił. Uzyskano połączenie i zgłosiła się kobieta, całkiem rozweselona. W dali dało się słyszeć pojękiwania i głosik: Grzesiu, nie tak ostro, bo rozmażesz mi szminkę! – Ewcia – zawołał cichutko Tursek. – Ewuńka. – Co ty Donek, znowu chlałeś? – zapytała Kopara. – Mamy tu zajebisty problem. Pułkownik już wie. – Co ty nie powiesz? – odpowiedział Tursek. – Na głośnomówiący go łacha weźcie – kazał Dubieniecki. – Robi się Pułkowniku – zareagował Chawranek. – Ewcia! – wołał Donatan. – No, ja! – odpowiadała Kopara. – Mów, co się dzieje, bo mało się nie posrałam, jak do mnie zadzwonił. – Rozłączyłam się, ale dzwoniłam do Śledzia, by służby zajęły się Dubienieckim. Nie możemy dłużej słuchać tego capa, on bierze za duże myto. – O naszą przyszłość tu chodzi, a ten stary cepisko nie ma już takich potrzeb! – Ty raszplo! – wrzasnął Dubieniecki. – O Jezus! – parsknęła Kopara. – A skąd on tu? – Donuś?! – On wszystko słyszy – odpowiedział Tursek, za co dostał przez łeb od Chawranka. – Rób posłusznie, co mówi, bo mnie zaj***e! – wrzeszczał panicznie, na cały głos Tursek. – Kopara! – wtrącił się w rozmowę Dubieniecki. – Zwołaj media. – Podsyć z lekka awanturę przeciwko Kaczkodukom. – Nakaż Komorowi, aby stanął za waszą sprawą. Uruchom naszych ludzi, niech jęczą i tworzą nowe partie. – Zbierajcie d**y! – Wracam! – Spuść stado psów! Węszyć! – I niech te partie walczą z systemem, dajcie im kasę, byle ludzi zmylić. Po tych słowach zapadła taka niezręczna cisza…"

Gość gość
jeszcze raz wklej spam z tą aukcja a ją zglosze i już na allegro tego nie wystawisz :O w*****a mnie ciagle przewijanie twoich postow/

Gość gość
"Julie drażniła się z nim, zdejmując lekko majtki i wsuwając palce w c**eczkę. Dotykała z lekka piersi i sterczących na ich końcach sutków, następnie całej siebie i ukazywała podniecenie rysujące się na jej twarzy. Tym zaczęła drażnić Śledzia jeszcze bardziej. Zanurzała palce w głębokiej szczelince, z której wypływał eliksir miłosny. Powoli zdejmowała ubranie. Rozchylała ciało."

Gość gość
A kim jest Sledź?

Gość przerost tresci nad forma
spadaj z tyum spamem publikacja bez numeru isbn zostanie usunięta z allegro śmieciarzu.