Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz nie dlugo bede roohal w irish redhead babe

Polecane posty

Gość gość

heheheheh

Nie chcę Cię straszyć, ale one są naprawdę paskudne. Nie wszystkie, ale spora grupa.

Gość gryfny
jasne, wszystkie śmietniki czekają do kopulowania i będziesz śpiewał rubbish collection , my rubbish

Czego Ci mam zazdrościć? Mieszkam na Wyspach, widzę jak one tu wyglądają. Na ładną, oryginalnie rudą Irlandkę masz małe szanse, bo ona wysoko celują, bo mogą. A rude kobiety dzielą się na piękne i paskudne, tak jak faceci. Życzę Ci powodzenia, będziesz potrzebował.

Ja nie jestem naturalnie ruda, tylko farbowana na rudo, mnie ta klasyfikacja nie dotyczy. I nie chwalę się, bo nie ma czym, po prostu autor ma marzenia, które rzeczywistość brutalnie wyprostuje, o czym staram się go uprzedzić.

Gość gość
nawet nie wiesz jak wygląda...

A ja Ci piszę, że to żaden zaszczyt. Poza tym, my nie rozmawiamy tutaj o tym, czy ja jestem atrakcyjna czy też nie, tylko o tym, jak wyglądają szanse na wyrwanie fajnej, naturalnie rudej irlandzkiej d**y przez Polaka.

Gość gość
jedna z najbrzydszych nacji tez masz sie czym jarać.

Gość gryfny
w Londynie udaj się do dzielnicy Soho , tam się napatrzysz za wszystkie czasy a na widok zarzyganej vaginy zmierz swój czas na setkę