Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec012

Wyszaleliście się za młodu?

Polecane posty

Gość ojciec012

przygodny seks, na imprezach, pod namiotami, na plaży przy blasku księżyca z nowo poznanymi partnerami, zmienianie partnerów, cieszenie się seksem itp... ?

Gość gość
nie ale za to piłem wino w każdej bramie mieście i wódke z kazdej mety w każdej bramie

Gość gość
nikt nie chce takich przechodzonych facetów, którzy się nie szanowali

Gość gość
gość dziś nikt nie chce takich przechodzonych facetów, którzy się nie szanowali X 0/10 kobiety wlasnie takich pragna bo maja doswiadczenie w seksie

Gość gość
Tak.

Gość gość
moze z tym seksem na imprezach to troche przesadziles,bo ja nigdy czegos takiego nie robilam ale tak,wyszalam sie za mlodu. Jezdzilam po polsce i europie zwiedzajac i imprezujac do woli.Oczywiscie praca byla priorytetem,bez tego niczego by nie bylo.

Gość gość
Miałam 17 partnerów i miło wspominam te czasy. Mąż myśli, że jest drugi a ja się do siebie uśmiecham zadowolona. Mam dziś 27 lat i czasami bzykać mi się chce jak cholera. Pewnie go zdradzę, bo w łóżku jest taki nieudolny. No, ale to jego wina.

Gość gość
niestety nie mialem nigdy inicjacji seksualnej, nie posmakowalem jak to jest majac 10lat 15 20itd

Gość gość
gość dziś Suczka taka jak ty nigdy nie bedzie wierna mezczyznie i to nie wina mezczyzn tylko kobiet. Pewnie twoja stara tez sie puszczala i takie geny tobie przekazala.

Gość gość
ja się wyszalałam bo imprezowałam, piłam, paliłam, olewałam nakazy i ludzi, jeździłam na wycieczki z koleżankami, ale seksu nie uprawiałam. Jak widać mozna się wyszaleć bez seksu, tak jestem dziewicą która się za młodu wyszalała i po studiach już nie mam ochoty na imprezy. Raz na jakiś czas pójdę ale upijanie się to już nie dla mnie. Teraz moge pracować pełną parą, wyciskać sztangi na siłowni i kiedy mam ochotę odpoczywać w zaciszu własnego mieszkania bez innych nad głową.

Gość gość
gość dziś największe kłamstwo, które wmawiają sobie faceci. kobiety wcale nie chcą doświadczonych.