Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich mam

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje zarówno do mam pracujących jak i niepracujących. Dlaczego ciągle się spieracie? Przecież wszystko ma plusy i minusy. Przykro mi się robi jak czytam takie rzeczy bo byłam i mamą siedzącą w domu i pracującą i uważam że wszystkie kobiety, które dbają i kochają swoje dzieci to wspaniałe matki. Powinniście trzymać się razem a nie wbijać sobie szpile przy każdej okazji.

Gość gość
Też tak uważam, no ale to jest kafeteria, odwieczny spór. Każda chce poniżyć drugą, bo wydaje się jej że w ten sposób się dowartościowuje, choćby wirtualnie. A prawda jest taka, że spełniona kobieta nie ma potrzeby poniżać nikogo, nawet jeśli karmi mm/ piersią, pracuje/ nie pracuje, ma jedynaka/ ma 4 dzieci, ma męża/ ma partnera (lub konkubenta, to ulubione słówko niektórych tutaj mężatek).

Gość gość
Byłyście kiedyś na męskich forach? Wyobraźcie sobie że się wzywają i kłócą o to, który jest lepszym ojcem i mężem. Jak ktoś widział to niech zapoda link bo bardzo chciałabym to przeczytać. ;-)

Gość gość
He he.

Gość gość
Prawda jest taka że nieroby dobrem dziecka usprawiedliwiają swoje lenistwo.

Gość gość
Zaczyna się

Gość gość
Prawda jest taka, że nie każdy musi pracować, a niektórzy są chorzy z zazdrości że tyrając całe życie i tak nie będą żyć na podobnym poziomie🖐️