Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubrania waszych roczniako.Ile par spodenek i bluzek macie?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekwaosci bo mi sie wydaje ze ciagle ich brak.Chodzi mi o bluzki z dlugim rekawem i spodenie???

Gość gość
To sobie dokup. Boże coraz durniejsze te tematy.

Gość gość
Moja na rok miała z 10-15 par spodni tyle samo bluzek tyle samo bodziakow i ze 3 sweterki ze 3-4 bluzy i 3 sukienki. Latem następnego roku miała 1,5 roku i doszlo z 7 sukienek i 5 spodenek plus 15 koszulek z kr rekawki i na ramiączka. Do tego kurtka przeciwdeszczowa i sandaly adidasy razy dwa kalosze klapki i 2 stroje kąpielowe. Teraz ma 2.5 i ma więcej. Jakies 20 par spodni , legginsow i ocieplanych, 15 bluzek 10 swetrów bluz i narzutek dwie kurtki kombinezon dwie pary zimowych butów 6 sukienek 15 koszulek z kr rękawem i z 8 podkoszulek 4 piżamy i po jakies 15 majteczek skarpet i 6 par rajstop 3 spódniczki jeden kombinezon wyjściowy. Na lato czeka z 10 sukienek tyle samo spodenek i buty. I uważam ze nie ma za dużo. Piore tylko w weekendy bo mam 2 taryfy prądu.

Gość gość
Po 1 na każdy dzień tygodnia + 3 zapasowe z każdego gatunku ubioru. Ubrania specjalne typu kurtki, kombinezony po 2.

Gość lola8383
Pewnie, że im więcej tym lepiej. Tym bardziej, że w sklepach internetowych np. tutaj https://nicomag.pl/ ubranka sa w bardzo dobrej cenie. Zresztą na dzieciach nie ma co oszczędzać ;)