Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Podobno teraz to kobiety podrywają ale chyba nie w Polsce

Polecane posty

Gość facet niezbyt przystojny

Jak myślicie ? Prędzej to w USA czy Uk ewentualnie Francja... U mnie zero zainteresowania ze strony płc***ięknej.

Gość gość
jak jesteś brzydki, to po co cię mają podrywać

Gość aniaaaaaaaaaaaa28888888
NIe wiem, ale ja nie mam zamiaru nikogo podrywać, jak chca to niech podrywaja mnie, a jak sie nie odważą to ich strata :P

Gość WaldiKr
Do mnie jedna zagadała w klubie i jesteśmy w związku 2 lata. Wszystko zależy od osobowości kobiety.

Gość gość
a jakby zagadala do was niesmiala, zazenowana dziewczyna, ktorej by sie platal jezyk to pewnie byscie sobie pomysleli jaka zalosna :P

Gość gość
Mnie podrywala ponad rok kobieta i to nie byle jaka a piękna mądra i z klasą..

Gość gość
No i poderwała cię ? Kobiety w Polsce podrywają wzrokiem ale zagadać to raczej nie zagadają (chyba że po kilku piwach lub drinkach) bo nadal uważają że to facet powinien zagadać poza tym boją się porażki. W UK kobiety pierwsze zagadują jak facet wpadnie im w oko ale angielki są bezpośrednie i nie tak wyemancypowane jak polki. W USA nie wiem bo nie byłem.

Gość gość
ciekawe jak baby podrywają i czy bym to zauważył

Gość Daniel 25
Wczoraj na imprezie się do mnie kleiły dziewczyny, to jest naprawdę rzadkość, jakby takie przypadki były częste, to by był raj :-).

Gość gość
W Polsce kobiety stawia się na piedestale mimo tego, że na to nie zasługują. Chłopców uczy się savoir vivre, pomagania słabszym, ustępowania starszym miejsca jak i kobietom a dziewczynki nie są uczone niczego. Pracę w domu nic nie zrobią, zająć się dziećmi nie potrafią, mężczyzn, starszych osób czy innych kobiet nie szanują itd. U nas w Polsce kobieta sama nie zagada do mężczyzny chyba że to żonaty ale ale to świństwo brać się za zajętą osobę no ale mówimy o kobietach a one wolą zajętego niż kawalera. Ponadto w Polsce kobieta będzie narzekać na to kto do niej zagaduje zamiast samej się odezwać do jakiegoś wolnego fajnego mężczyzny.

Gość gość
Polki sa zimne. :)

Gość gość
18:34 Poderwala, bardzo inteligentna i wprawiona uwodzicielka. Myślę że żaden by jej nie odmówił ale nie każdemu pokazuje ta swoją słodką stronę ;)

Gość gość
A co to znaczy że podrywaja wzrokiem? Zwykle spojrzenie na faceta to już podryw?

Gość gość
ja bym spierdolił

Gość gość
Polki są drętwe.