Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowa1997

Odmówiłaś i żałowałaś

Polecane posty

Gość gościowa1997

Zdarzyło się wam kiedyś, że jakiś facet zabiegał o was, choćby tak po przyjacielsku, ale gdy np. zaproponował kawę odmówiłyście, a potem tego żałowałyście? A facet już więcej nic nie proponował, bo nie chciał się narzucać...

Gość gość
Tych co ja nie chciałam, to nie. Ale ten co chciałam by zapytał, tego nie zrobił.

Gość gość
Bywa i tak

Gość gość
Serio tak kobiety majo?

Gość gość
Hehe

Gość gość
A czy jesli kolega na moje pytanie dlaczrgo ciagle pyta czy mam kogos, odpowiedzial, ze pyta bo moze on by mnie kiedys gdzies zaprosil, a ja wtedy jeszcze raz ze nie mam nikogo. Uznalibyscie to za odmowe czy nie?

Gość gość
Uznałbym to wręcz za zgodę, a nie odmowę.

Gość gość
Co nie wyklucza, że jak Cię zaprosi, to mu odmówisz, bo dziewczyny są skomplikowane :)

Gość gość
Nie odmowie, tylko, zeby zaprosil :) dawno juz o tym mowil, ale dalej dopytuje czy jestem sama.. nie wiem dlaczego nie dziala.....

Gość gość
jak nie zaprasza to znaczy, że nie chce, a może sam nie wie czego chce, w każdym razie, nie jest zdecydowany. Wiesz co to oznacza ? Podaruj sobie, bo szkoda czasu i atłasu

Gość gość
Bo jest nieśmiały, albo miał tak jak ja, że dziewczyna najpierw była chętna, a potem nagle zaczęła odmawiać i koleś po prostu boi się odrzucenia.

Gość gość
jak się boi, to po co tyłek zawraca ? nie rozumiem tego ,,,, z takimi typami niezdecydowanymi to potem same problemy ; i lepiej, że nie zaprasza, bo byś miała krzyż pański kiedyś z takim

Gość gość
Up

Gość gość
taaa a jak za bardzo zdecydowany to jeszcze go pozwą pod sąd za gwałt albo molestowanie. Was to lepiej szerokim kołem omijać :-P

Gość gość
A jak dac facetowi do zrozumienia ze nie jest nam obojetny?

Gość gość
NIE

nie wiem czy ktoś kiedyś o mnie zabiegał. Było tak że podchodzili po numer , czy prosili o spotkanie, chcieli zagadać ale zawsze wydaje mi się że w ten sposób się ze mnie nabijali więc nic z trgo nie było. Numer chciałam podać mojego taty ale nie chcieli... nie ważne Czy żałuje Nie wiem czy jest czego żałować. hm może nie warto się tak przejmować jakby to był żart to przynajmniej bym wiedziała że podejście było i tak miało być że zrobiłam co mogłam, podjęłam krok na przód. Nie żałuję bo nie wiem co straciłam . Nie chce mi się żałować. Trzeba się skupić na przyszłości i teraz byc bardziej poprawną

Gość gość
Pytanie z jakiego powodu się odmawia, jeśli facet się podoba? Z nieśmiałości?