Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam oszukana..

Polecane posty

Gość gość
W sumie to nie... Czasami pogłaszcze mnie po głowie.

Gość gość
Czasami poglaszcze mnie po głowie swoim penisem :-(

Gość gość
18:12 - widzę, że podszywacz dobrze się bawi. :)

Gość gość
ale byłaś chyba obejrzeć mieszkanie przed przeprowadzką i podpisaniem umowy prawda? więc musiałaś wiedzieć o tym że będziesz mieszkała z właścicielem.

Gość gość
Jak chcesz poznac jego prawdziwe intencje napisz do mojej wróżki Sofii, napisze Ci co to za facet i na co uwazac. Ona jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Na początku nie wiedziałam, ostatecznie przed podpisaniem umowy wynajmu już wiedziałam o tym fakcie. Potrzebowałam tego mieszkania... Nie myślałam, że będzie zachowywał się w ten sposób. :(

Gość gość
Może warto? :)

Gość gość
oszukał mnie bo miałam mu płacić 24 złote a potem okazało się że jednak 25, co za prostak i oszust

Gość gość
mój chłopak o nim wie i nawet sugeruje mi żebym mu czasem dała za kase to będzie miał na piwi

Gość gość
21:26, 21:29 - podszywy! :o

Gość gość
On jest z branży marketingowej. Prowadzi jakieś zajęcia, wykłady, warsztaty, konsultacje itp. w kilku miejscach, a poza tym pracuje w jednym miejscu gdzie zarządza tym całym miejscem. Dużo o tym opowiada. Nie wiem ile zarabia, nie interesuje się tym ale chyba musi nie najgorzej, dobrze sięr ubiera, dba o siebie, mieszkanie też ma ładne. Nie jest zły, agresywny... Wręcz przeciwnie. Jest bardzo miły, ale ja bym chciała troszkę prywatności lub spokoju. Powtarzam mu, że nie musi szykować dla mnie obiadu, że nie musi mi kupować jedzenia, że sama mogę sobie coś zorganizować, a on i tak robi swoje... czasem np. jak idę na zajęcia na uczelni to da mi jakiś jogurt albo coś. On już proponuje mi pracę i powtarza, że po co się zajmować czymś tak dorywczo za małe pieniądze, jak u niego mogłabym mieć przyjemną, stałą i dobrze płatną pracę... Jaki seks? Chyba krzywdy mi nie zrobi? Ja nie mam chłopaka. Jestem skromna. Tylko uczelnia-praca-dom.

Gość gość
uczelnia-praca-dom-sex :D hehehe

Gość gość
Czyli facet ewidentnie ma na Ciebie ochotę.

Gość gość
prowo 10/10

Gość gość
Wynajem taki tani bo facet pewnie sobie wliczył COŚ w ramach tego. :P

Gość gość
Dlatego ja bym w życiu nie wytrzymała mieszkając z kimś obcym w jednym mieszkaniu... niby masz swój pokój, ale i tak zero prywatności, bo się musisz z domownikami użerać, czy tego chcesz czy nie :) Podejrzewam że z czasem będzie tylko gorzej :)