Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogdan123

Ktoś mądry doradzi ?

Polecane posty

Siema ej poznałem niedawno pewna dziewczynę w pracy (20 lat luzara taka ) zaczeła mnie podrywać patrzeć na mnie uśmiechać się to i ja zaczołem , jest ładna Odważyłem się napisać do niej na fb bo mi wysłała zaproszenie i gadaliśmy wszystko super było ,chciałem ją wyciągnąć na spacer ale powiedziała że może jutro , więc napisałem na drugi dzień a ona do mnie -ONA" Wiesz ja chyba potrzebuje czasu bo jestem rozwalona od środka po byłym zwiazku " -JA " ok odezwij się jak by coś narazie Ci daje troche spokoju" nawet nie odpisała ... Dopiero na następny dzień odpisała : -ONA "przepraszam mam trudny okres , czy jej wybacze itp" -JA " nie mam co wybaczać i znowu troche pogadaliśmy i znowu cisza z jej strony Przyjechała do mnie do pracy więc wykorzystałem sytuację i poszedłem z nią pogadać spytałem się o spacer itp (ale ona tak strasznie nie pewnie się zachowywała tak jak by się wstydziła czy coś ) ... W ten sam dzień wieczorem napisała do mnie na fb gadaliśmy trochę Czekałem na drugi dzień na jakąś wiadomość od niej w sprawie spotkania a tu lipa ... Wiec napisałem do niej żeby się określiła co do tego spotkania a ona pisze mi tekst że chyba nic z tego spotkania nie będzie że jej były całą noc pisał jej esy że jeśli zobaczy kogoś obok niej to go oklepie itp że nie chce mieć nie miłych sytuacji -JA "dobra ja już chyba tego nie ogarniam że czasem wystarczy szczera rozmowa , pa " -ONA "szczera rozmowa ? coś sugerujesz ;/ " -JA " nie ,luz jezyk.gif " -ONA" myślisz że ściemniam ? " -JA "nie , nie mogę tak myśleć bo Cię po prostu nie znam osobiście " i tyle gatki było teraz znowu milczy zapewne czeka na mój pierwszy krok znowu ;/ Powiedzcie mi o co jej chodzi ? -Sama mnie podrywała -Sama załatwiła sobie mój nr tel -Podobno się jej podobam tak mówiła takiej znajomej -Jak pisaliśmy nie raz używała tekstów typu że to dzięki mnie się uśmiecha , że chciała by teraz do mnie jechać Wiec o co może chodzić ? -Ona wie że mi się też podoba może to wykorzystuje teraz ? a może się po prostu bawi mną ? a może nie wie czego chce sama ? a może to ja coś źle robię ? Zależy mi na niej Co ja mam robić spróbować ją olewać i zobaczyć jaka będzie jej reakcja ? I co zrobić jak znowu mi odpisze na tą moją wiadomość ?

Gość gość
Może ciągle myśli o byłym i ma nadzieje że on wróci? A może tak naprawdę jej się nie podobasz a tylko tak sobie poflirtowała? A może ma kogoś innego na oku? A może jest tak jak piszesz że się tobą bawi:o Są różne opcje i trudno zgadywać, która jest prawdziwa..

Gość gość
już ci odpowiedziałam na drugim topiku, dorośnij chłopczyku i zacznij zdobywać kobietę a nie licz na to ze ona będzie podrywac ciebie. Na pcozatku to facet musi powalczyć o kobietę, tym bardziej taką po nieudanym związku. No ale dla ciebie to za wiele wiec znajdz sobie taką co będzie za tobą latać.

prawdziwy facet ma troche godnosci nie ma tak że bedzie się uganiał za nią latami , ona się mną moze bawic a ja mam to akceptować widać że jakas kobieta odpowiadała