Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam ją zdobyć ?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich. Chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat sytuacji w której się znalazłem. Otóż jestem bardzo zainteresowany pewną dziewczyną i naprawdę chciałbym z nią być . Jest 3 lata młodsza ode mnie (ją mam 23 ona 20 ) i poznałem ją kiedy byłem w 4 klasie technikum a ona w 1 liceum . W szkole kilka razy tylko kilka razy rozmawialiśmy i wtedy była to tylko zwykła znajomość . Po skonczeniu technikum kontakt nam sie kompletnie urwał . Po jakims poł roku tak po prostu do niej napisałem na fb i od tego momentu zaczelismy sie regularnie kontaktowac tyle że ona wtedy miała chłopaka z reszta muszę wspomnieć o tym że od roku 2010 do 2015 byłem w związku wiec przez długi okres naszej znajomości trwały koleżeńsko-przyjacielskie stosunki . Użyłem słowa "przyjacielskie" ponieważ ona mnie traktowała jak przyjaciela tzn zwierzala mi się że swoich problemów które miała chociazby w związkach a ja staralem się jej pomagać i ją wspierałem .Na początku 2015 roku mój związek zaczął się sypać tzn dziewczyna z którą byłem spotykała się z innym na boku i sprawiała wrażenie jakby jej uczucie do mnie przestało istnieć. Było tak miesiąc drugi i zero poprawy .Wtedy to zbliżyłem się bardzo do dziewczyny o której mowa w temacie. Chwilami zastanawiałem się czasem czy się w niej nie zakochalem ale w konsekwencji nic z tego nie wyszło bo ją ciągle byłem w zwiazku . Kiedy mój związek się zakończył (w lipcu zeszłego roku) to sie troche podłamalem i dobre 3 miesiące zajęło mi poukładane swojego życia na nowo . Mimo tego nie chciałem się angażować w nic z żadna dziewczyną tylko po prostu korzystałem z życia i było mi samemu dobrze . Wspomne że kontakt z dziewczyną na której mi tak zależy od momentu zakończenia mojego związku się osłabił . Trwało tak aż od połowy stycznia kiedy to napisała że ma problem że swoim chłopakiem z którym była od miesiąca. Odpisalem jej i dowiedzialem się że problem polaga na tym że on zaczął być taki mniej czuły i nie miał dla niej czasu kompletnie . Od tamtego czasy znów nasze kontakty były bardzo regularne . Wieczorami rozmawialiśmy godzinami przez telefon dużo pisalismy i znów jakbym coś do niej poczuł tylko teraz było to wyraźniejsze niż wtedy i naprawdę się chyba zakochalem . Jej problemy z obecnym chłopakiem trwają nadal on po prostu ma ją gdzieś a ona nie potrafi tego związku zakończyć mimo że wiele razy mówiłem jej że bycie z takim kimś nie ma sensu . Ona wie że ją do niej coś czuje bo dałem jej to do zrozumienia . Teraz mam dylemat bo nie wiem co robić i jak to wszystko rozegrać . Dodam że w przyszłym tygodniu jadę się z nią spotkać po chyba osmio miesięcznej przerwie. Proszę was o jakieś rady wskazówki bo nie wiem czy mam czekać na jakiś znak z jej strony czy raczej mam to ją przejąć inicjatywę tak w ogóle to piszcie wszystko co mogło by mi w jakiś spośród pomoc .

Gość gośćcioteczkadobrarada
jesteś męzczyzną to zachowuj sie jak męzczyzna,jedź i porozmawiaj z nią,ona musi mieć 100 procentowe poczucie pewności