Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi?!

Polecane posty

Gość gość

witam, Mam na imię Dorota i mam 22 lata. Mam najlepszych rodziców na świecie, żadne problemy rodzinne nei wchodzą w grę. Mój problem zaczął się wraz z rozpoczęciem studiów. Teraz jestem na 1 roku, a powinnam byc na 3 ale nie o to mi chodzi. Sprawa, w której pozwoliłam sobie napisać dotyczy mojego związku. Z obecnym parterem jestem około 4 lat, więc wcześnie zaczęlismy sie spotykac. Jest wspaniałym człowiekiem, bardzo dobrze mnie traktuje, mam od niego wszystko, czego mi tylko potrzeba. Szanuje mnie, kocha i zawsze wspiera. Nie mam mu nic do zarzucenia. Jedyny problem był taki, ze moj partner byl o mnie bardzo zazdrosny.. Wiązalo sie to z moim pójściem na studia, poniewaz obawiał się, że mogę tam poznać jakiegos mężczyzne, który przypadnie mi do gustu. Dość często mi to powtarzał i utkwiło mi to w pamięci. Problem zaczął się właśnie z rozpoczęciem studiów. Zaczęłam zwracać uwage na mężczyzne, który w zasadzie w ogole mi się nie podoba, jest przeciwieństwem mojego obecnego partnera, z którym się swietnie dogadujei mamy takie samo poczucie humoru. Mezczyzna ze studiow pojawia sie w moich myslach w momencie, kiedy mam kryzys albo na studiach albo ogólnie jak mam problem ze swoim umyslem. Walcze z tym, żeby o nim nie myśleć, bo od razu razem z obrazem wspomnianego chłopaka ze studiów, mam obraz mojego partnera. Nie wiem o co chodzi, ale powiedziałam o tym swojemu partnerowi, zawsze ze sobą rozmawiamy i wspolnie rozwiązujemy problemy. jednak nie wiem, czy to może być zachanie od pierwszego wejrzenia , skoro jestem szczesliwa w związku? czy to obrona ogranizmu przed płcią przeciwną? dodam jeszcze, ze wchodząc na uczelnie w ogóle nie mam w głowie tego mężczyzny, nie myślę czy sie z nim zobacze, ani nie mysle jak zrobic zeby się z nim spotkać. wraca do mnie tylko w myslach, które chce zwalczyć, a im bardziej walczy, tym wracają do mnie ze zdwojoną siłą... Bardzo proszę o radę, czy mam się czego obawiać? jest mi bardzo przykro na samą mysl, ze ktos inny moglby pojawić się z moim życiu i szkoda mi mojego partnera, od ktorego mam przeciez wszystko czego mi potrzeba.. bardzo proszę o pomoc. Dorota

Gość gość
skróć do max 2 zdań, albo nikt tego nie przeczyta:classic_cool:🖐️

Gość gość
niestety się nie da, jak ktoś będzie chciał mi pomóc, to moze przeczyta...

Gość gość
to przestan na jakis czas sie z nim kontaktować/spotykać. Poza tym trzeba rozróżnić przyjaciela od chłopaka