Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda co kobiety sądzą o mężczyznach

Polecane posty

Gość gość

Piszę to nie po to, by zdradzić własną płeć, tylko byście stali się dla nas atrakcyjni. x Nie lubimy facetów, którzy są nasi w 100%. To dlatego po ślubie odechciewa się nam seksu. To dlatego tak wiele dziewczyn ma romans z żonatym. Zawsze sprawiaj wrażenie, że nie jesteś zdobyty. Nie mówi, że kochasz, nie deklaruj ile oddasz za kobietę. x Hajs. Zarabiaj więcej od kobiety - zawsze. Jak dużo? Dwukrotność średniej krawowej zapeweni Ci szacunek kobiety, podziw - zarobki min. 10 tys. x Wygląd. Bardziej niż o ciało chodzi o wyraz twarzy - jeśli masz dobrotliwy, to jesteś skreślony. Lubimy facetów, którzy mają niebezpieczny wygląd. A jeśli do tego mają symetryczną twarz, są wysocy, postawni i umięsnieni to już w ogóle idealnie.

Gość gość
jak miałam 20,25 ,a nawet 30 to patrzyłam na wyglad i porywy seca. Teraz mam 35 i wiem jedno,liczy się tylko kasa i jako taka schludność żeby nie było wstrętu w wyrku. Ma być pantofel i w zębach kasę przynosić. zapamietajcie sobie to (jeszcze)idealistki

Gość gość
Dobrotliwy wygląd skreślony ? Co to za pierdoły ? Dobrotliwy wygląd nie oznacza od razu, że taki właśnie jest człowiek. Często za takim wyglądem może siedzieć przeciwieństwo.

Gość gość36latka
suko nie mów za wszystkie kobiety

Gość gość
gość dziś Dlaczego tak mówisz? Bez miłości związek nie ma sensu.

Gość gość
Do 18;13 No przecież prawdę napisała.Większość z was takich jest.

Gość gość
No przecież prawdę napisała.Większość z was takich jest. naprawdę znasz większość kobiet na świecie? niunia p******i , może jak dorośnie i urosną jej cycki to zmądrzeje, a może nie....

Gość gość36latka
mówię tak bo wiem że są perły :-) a czy większość ?dużo jest płytkich pustych lal materialistek które by Cię sprzedały szybciej niż myślisz nie zaprzeczę

Gość gość
tak masz 30 lat i twierdzisz ze liczy sie tylko kasa , tylko zapominasz ze facet z kasą wymieni cie nie młodszą jak osiągniesz 40-tkę kochana dla facetów liczą sie tylko mlode panny takie 18-22 lata

Gość gość
"Dobrotliwy wygląd skreślony ? Co to za pierdoły ? Dobrotliwy wygląd nie oznacza od razu, że taki właśnie jest człowiek. Często za takim wyglądem może siedzieć przeciwieństwo. " x Jeśli ktoś zły przybiera dobrotliwy wygląd, to jest fałszywy. A mi chodziło o prawdziwie dobrotliwych facetów, którzy biją po oczach swoją dobrocią. x "naprawdę znasz większość kobiet na świecie?" Co Ty farmazonisz?? Znam REGUŁĘ a nie wszystkie kobiety osobiście.

Gość gość
"mówię tak bo wiem że są perły usmiech.gif a czy większość ?dużo jest płytkich pustych lal materialistek które by Cię sprzedały szybciej niż myślisz nie zaprzeczę " Te Twoje perły to tylko kobiety, które zagłuszyły swój instynkt. A każda lubi to samo, punkty przeze mnie wymienione.