Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn i kobiet co wychowywały się praktycznie bez ojca...

Polecane posty

Gość gość

bo ten zmarł bardzo wcześnie, a matka nie weszła w nową relację. Jak wyglądają Wasze związki?Jesteście w jakiś?Jesteście ze starszymi facetami? Pytam, bo moja historia związków jest tragiczna. Nie kręcą mnie chłopacy w moim wieku, tylko starsi o 12 lat minimum. Boję się, że nigdy nie ułożę sobie życia, nie umiem... Najbardziej kręci mnie w tych starszych ta wiedza świecie, doświadczenie i taka męskość (tak, możecie mnie wysmiać). Może to głupie, ale podobają mi się tacy, którzy coś potrafią i mi to pokazują (tacy na zasadzie "Ja Ci pomogę, ja Ci pokażę"), tacy od których bije ciepło i nie są modelowato wylaszczeni-zwykli, zadbani, ale tacy "ojcowscy" z wyglądu... Jestem psychiczna?;(

Gość gość
Bardzo późno zaczęłam się w ogóle z kimkolwiek spotykać. Nie wiem dlaczego twoje zachowanie ma być dowodem "psychiczności". Kazdy ma jakiś swój gust ukształtowany przez różne czynniki.

Gość gość
Nie jesteś psychiczna. Po prostu taki mężczyzna kojarzy Ci się z bezpieczeństwem i taka ojcowską miłością, której nie zaznałaś. Ja też nie miałam ojca zmarł jak miałam 9 miesięcy, moje związki są również tragiczne, wręcz patologiczne.

Gość gość
Tak się czuję czsami jak psychol. Zazdroszczę koleżanką, które potrafia ulożyć sobie życie z kimś w swoim wieku. Pamietam, że od konca gimnazjum do początku studiów byłam zawsze z kimś w swoim wieku (były to 2-3 związki), aż w końcu poznałam straszego faceta i takiego uczucia nie zaznałam nigdy-wem, że TO była miłość. Od tego momentu wiem kogo szukam, wiem jaki ma być. Tylko, że z reguły jestem traktowana jak dziecko. Mam ciągle w sobie mnóstwo żalu, że nigdy nie miałam ciepłego, kochającego ojca, który by mnie uczył "świata". oj ojciec umarł jak miałam kilka lat.