Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Dziecko zjadło surową kaszę mannę!

Polecane posty

Gość gość

Wybierałam się na fitness i przed wyjściem kazałam mężowi podać dziecku przed snem kleik do picia (2 łyżeczki na 150 ml mleka). Dziecko ma 6 miesięcy. Gdy wróciłam do domu okazało się, że dziecko zjadło raptem 10 ml, bo mąż nie dał rady go nakarmić - mleko nie chciało lecieć, smoczek się zapychał. Zdziwiłam się, bo nigdy się tak nie działo. Wzięłam butelkę i rzeczywiście w smoczku zbierało się mnóstwo kaszki. Na szybko przecedziłam mleko przez sitko i podałam dziecku. Wypiło jeszcze 90 ml. Dopiero jak myłam butelki to zauważyłam, że to nie kleik a kasza manna! Surowa! Rozmieszana tylko w mleku. Większość co prawda przecedziłam, ale na pewno coś dziecko zdążyło zjeść. Boję się teraz, że małego rozboli brzuszek i nie będzie mógł spać w nocy. Na razie zasnął, ale co będzie potem? A jak się pochoruje? Jak mam pomóc synkowi? (I weź tu zostaw chłopa samego z dzieckiem).

Gość gość
Skąd się ta lasza wzięła?nic mu nie powinno być ale obserwuj

Gość gość
ja prdl, skąd się takie durne baby biorą :o umrze ci normalnie od razu dziecko od tej kaszy zrób mu płukanie żołądka a sobie lobotomię 🖐️

Gość gość
Podobno kto pyta nie błądzi, ale widzę, że człowiek to już się o nic zapytać nie może, bo zaraz go z błotem zmieszają. Wiem, że mi zaraz dziecko nie umrze, ale jak chyba każda matka nie chcę, żeby coś mojemu dziecku dolegało. A skąd się kaszka wzięła? No cóż, mąż się pomylił, dla niego wszystkie te kaszki czy kleiki to jedno i to samo.

zrób mu płukanie żołądka a sobie lobotomię lapka.gif x obie te rzeczy sobie, i na wszelki wypadek dziecku i mężowi, bo coś czuję, że wszyscy jesteście powaleni:D