Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lokalizator gps

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję aplikacji na telefon, która będzie lokalizować moje współrzędne. Zależy mi na dokładności, ściągnęłam na razie kilka aplikacji ale albo namierzają mnie w nieskończoność albo wyniki za każdym włączeniem są inne chociaż telefon leży w tym samym miejscu.

Gość gość
To nie wina aplikacji, to wina twojego telefonu. Ma marny moduł gps.

Sprawdź sobie aplikację ikol X http://ikol.pl/lokalizacja-telefonu/ Dzięki niej można sprawdzać aktualne położenie własnego telefonu, a także telefonów innych osób (ale musi być na nich zainstalowana aplikacja też). Aplikacja jest darmowa. A w kwestii problemów z dokładnością GPS - większość telefonów przy opcji "Lokalizacja" ma też różne ustawienia. I paradoksalnie najczęściej opcja "Wysoka dokładność", czyli pobieranie lokalizacji przez GPS, Wi-fi i sieci komórkowe jest najgorszą opcją. Najlepiej wybierać opcję "Tylko urządzenie".

Ooo, ten ikol X to naprawdę przydatna aplikacja. Zainstalowałam ją sobie z ciekawości (bo za darmo :) ) i trochę się nią pobawiłam. http://ikol.pl/lokalizacja-telefonu/pl/jak-to-dziala.html I rzeczywiście bardzo dobrze pokazuje trasy przejazdów, a dodatkowo po zainstalowaniu na innym telefonie - pokazuje też jego lokalizację. Bardzo przydatne :)

Gość gość
ładny spam

Gość gość
Jest też aplikacja foundbyclick.com ale działa tylko z włączonym internetem i gps.

Gość gość
System Web-Sat to połączenie zaawansowanej technologii z wygodą codziennego użytkowania. System jest bardzo intuicyjny, oparty na mapach Google w wersji Premium. Użytkownik może korzystać z platformy w wersji komputerowej jak i mobilnej. Jednym z wielu atutów systemu jest możliwośc zdalnego zczytywania plików z karty kierowcy i tachografu. Dzięki zastosowanuiu modułu TMR przedsiębiorca może odczytać i pobrać zapisane w formacie DDD pliki, bez potrzeby powrotu pojazdu do bazy. Oprócz powyższych funkcji , system pozwala na rozliczenie czasu pracy kierowny w czasie rzeczywistym. Z poziomu platformy mamy dostęp do przejrzystej analizy czasu gotowości, odpoczynku, pracy i jazdy. Warto wspomnieć o dostępnych "na jedno kliknięcie" raportach przekroczenia granic przez kierowcę generowanych na podstawie długości i szefokości geograficznej oraz raporcie paliwa z graficznym uwzględnieniem tankowań i ubytków. Kolejnymi przykładami funkcjonalności systemu jest eco driving widoczny jako szkolna ocena sposobu jazdy kierowcy oraz immobiliser- funkcja pozwalająca właścicielowi samochodu na bardzo szybką reakcję i zdalne uniemożliwienie uruchomienia pojazdu. Zapraszamy do wzięcia udziału w pełni darmowym, trwającym 30 dni teście systemu. Więcej informacji pod numerem 734-122-257

Gość Tomaszow
Dobrym sposobem jest zamontowanie lokalizatora gps w naszym samochodzie. Dzieki temu na wypadek kradzieży możemy w prosty sposób odnaleźc nasz samochód. Sam czytałem tutaj https://www.gannet.pl/korzysci/korzysci-stosowania-gantotal/ o plusach jakie mamy z zamontowania takiego urządzenia.

Gość janekpulko22
Świetnym rozwiązaniem jest lokalizator GPS tym bardziej jak masz kilkanaście aut w firmie. Zawsze to lepsza kontrola pracowników i tras. Ja od paru lat korzystam z usług firmy Konsalnet. Bardzo profesjonalne podejście. Nie miałem z nimi żadnego problemu. https://gps.konsalnet.pl/

Gość gość
Co do kontrolowania pracowników terenowych to mogę wam polecić świetną aplikację, którą znajdziecie na stronie www.facilitime.pl Dzięki tej aplikacji możecie zobaczyć gdzie są wasi pracownicy i czy wykonują swoją pracę.

Gość Hanka_P
W mojej firmie rozdałam przedstawicielom handlowym telefony służbowe, na których jest aplikacja firmy Transmobil. Dzięki temu mogę kontrolować, czy moi pracownicy pracują uczciwie. Polecam Ci skorzystanie z ich usług.

Gość gość
W przypadku dziecka lepiej postawić na lokalizator w zegarku, zobacz - https://sklep.bezpiecznarodzina.pl/lokalizacja-osob/24-zegarek-gps.html Telefon dziecko łatwo może zgubić, a już zegarka raczej nie. Inna kwestia, że w tych smartwatchach masz wszystkie funkcje, jakie mogą być przydatne. Przerabialiśmy to już kilka razy i po prostu wiemy, jakie są różnice pomiędzy rozwiązaniami.

Gość Domsek
Wiele również zależy do tego jakiego sprzętu potrzebujesz i z jakim przeznaczeniem. My odkąd mamy nową flotę samochodów firmowych to zdecydowaliśmy się na zakup monitoringu GPS od Flotman https://www.flotman.pl/lokalizacja-gps/samochody-osobowe/ ponieważ ilość przedstawicieli handlowych rośnie, dlatego chcieliśmy ułatwić sobie kontrolę nad wszystkimi oraz mieć zabezpieczenie przed kradzieżami. System w każdym aspekcie sprawdza się nienagannie. Brak problemów z łącznością, raportowaniem i ogólnie sam kontakt z firmą na najwyższym poziomie.

Gość DarekWel
Jeżeli chodzi natomiast o prywatne zabezpieczenie auta to ze swojejs trony moge polecić Ci lokalizator od JBPartner, a dokładnie https://jbpartner.pl/lokalizatory-gps/315-samochodowy-lokalizator-gps-tracker-tk103a.html który jest świetnym zabezpieczeniem auta przed kradzieżą nie tylko samą kontrolą lokalizacji, ale również możliwością m.in odcięcia zapłonu, czy powiadomieniami sms jeżeli auto przekroczy daną odległość.

Gość dario

osobiscie korzystam z Transmobil, bardzo pozytywnie wrazenia tryb eko mozliwośc łączenia sie na lini spedytor kierowca,no i dodatkowe oszedznosci dzieki lepszemu planowaniu.

Gość anatol

u mnie w firmie też jezdzimy na tym systemie generalnie bardzo chwali szefostwo ja tam nie wiem czy topotrzebne ale jak szef widzi że są jakieś oszczedności to czemu nie.

Gość Seba

Ja mam w firmie systemy monitoringu pojazdów od Transmobil, ale wiem że mają tam również szerszą ofertę, więc warto zajrzeć na ich stronkę.

Gość Konrad

W firmie do lokalizacji korzystamy z Transmobil, przyznam że nie znam lepszej opcji

Gość Dylan

Lokalizatory wykorzystujemy zarówno do pojazdów jak i osób w naszej firmie. łatwiej jest o dobrą organizację i nikogo nie trzeba szukać. U nas rewelacyjnie sprawdza się TransMobil

Gość Adrian

Mieliśmy w firmie wiele ofert z racji, że szukaliśmy lokalizatorów do sporej floty pojazdów i ostatecznie wybraliśmy TransMobil - jedno jest pewne, decyzji nie żałujemy!

Gość andrzej
Dnia 23.07.2019 o 11:15, Gość Adrian napisał:

Mieliśmy w firmie wiele ofert z racji, że szukaliśmy lokalizatorów do sporej floty pojazdów i ostatecznie wybraliśmy TransMobil - jedno jest pewne, decyzji nie żałujemy!

To fakt firma jest naprawdę dobra w tym co robi, działają bardzo sprawnie i mają naprawdę obszerną i atrakcyjną ofertę dla firm.

Gość andrzej
Dnia 23.07.2019 o 11:15, Gość Adrian napisał:

To fakt firma jest naprawdę dobra w tym co robi, działają bardzo sprawnie i mają naprawdę obszerną i atrakcyjną ofertę dla firm.

Gość Gosia

Mąż też bardzo poleca dobry monitoring GPS jaki oferuje ta firma transmobil. Bardzo funkcjonalne i co ważne pozwoliły poprawić wiele błędów i działań, które tworzyły niepotrzebne koszty