Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia20113

30 minut z Mel B

Polecane posty

Gość tusia20113

Cześć :D Chciałam się zapytać jak widzicie to/co mówicie. Dzisiaj podjęłam wyzwanie 30 dni z Mel B. Piątkowe wyzwanie trwa 50 minut z groszami... A ja wytrzymałam 30... Moja kondycja jest masakryczna. Jedyne moje ćwiczenia fizyczne to po prostu na wf w szkole trzy razy w tygodniu :/ Myślicie, że 30 minut wystarczy jak na początek?? Poprawi się z czasem moja kondycja?? Pozdrawiam Sandra :D

Gość gość
Na poprawę kondycji polecam skakankę

Gość tusia20113
Raczej nie wyjdzie w domu :/ mam stary mały domek z niskimi pokojami :/

Gość gość
Jesli to Twoj pierwszy trening przy zerowej aktywności fizycznej, to jak najbardziej wystarczy. Każdy następny raz będzie lepszy :) (pamietaj o co najmniej 1 dniu odpoczynku w tygodniu). Ja cwicząc na zmianę dzien/dzien chodakowska/mel b/bieganie na dworze i 5 zdrowych posiłków dziennie, bez głodowania - raczej bez słodyczy i tłutego, schudłam w miesiąc 5,5 kg (wazylam 60 kg przy 165 cm, więc miałam do zrzucenia właśnie tyle, by poczuć się 'dobrze'). DOdatkowo praktycznie znikł cellulit i ciało stało się fajnie jędrne . Powodzenia i trzymam kciuki! :)

Gość tusia20113
Dziękuję <3 Podniosłaś mnie na duchu :D

Gość agent007
To i tak dobrze :D Ja z początku wytrzymywałam 10min :P

Ja lubię treningi Mel B na różne partie ciała, staram się je robić parę razy w tygodniu. A Wy ile razy ćwiczycie w tygodniu? Jeszcze Rebecca Louise ma całkiem fajne ćwiczenia, tylko chyba mniej wymagające niż mel b

Gość gość
Jak na pierwszy raz to i tak długo wytrzymałaś. Z czasem Twoja kondycja będzie coraz lepsza i wytrzymasz spokojnie cały trening. Też tak miałam na początku.

Gość gość
Spokojnie, z czasem bedzie ci szlo coraz lepiej. Nie ma co narzucac sobie niewiadomo czego. Lepiej malymi krokami dojsc do wymarzonej formy :)