Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś mi powrozy z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość

Poproszę o pomoc.

Gość gość
ja mam akurat przy sobie

Gość nawiedoznygość
wiec myślami byłe z Tb jak robiło się te ruchy kartami magiczne i wyszło że jesteś nieszczęśliwie zakochanA i tak już zostanie (przepowiedziało sie Tw płeć jesteś babo nie chopem nie kłam) do tego doszło problem z zębem i ze nie bedziesz miec kasy by tego zeba naprawic.

Gość gość
Czy mogę zadać pytanie?

Gość gość
Czy urodzie jeszcze dziecko?

Gość nawiedzonygosc
dejpytanie tylko ostrzegam sie sprawdza.

Gość nawiedzonygosc
jak chcesz dziecko to bedzie dziecko ale bedzie to niedobre dziecko.

Gość gość
Dlaczego niedobre dziecko? Nam już jedno. A te drugie będzie niedobre?

Gość gość
Czy zostanę oszukana?

Gość gość
Ja mam wizje. z tymi kartami to byl kit. no niedobre bedzie. ide spec bo za duzo wizji bylo a chce zostawic cos dla sb. :( 🖐️

Gość gość
Już się wystarczałam

Gość gość
Czy mi dziś ktoś może rozłożyć karty?

Ja rozłożę. Pierwsza karta od góry to As kier, kolejna zgodnie ze wskazówkami zegara to Dama karo, dalej dziewiątka karo, Król trefl i w końcu ósemka kier. As kier oznacza zwykle radość w domu, a dalej odwrócona Dama karo oznacza córkę. Dziewiątka karo... Termin Twojego porodu się opóźni. Król trefl oznacza w tym przypadku porządnego ojca, jednakże ósemka kier to zdrada, nieporozumienie w związku. Możliwe, że pokłócisz się nie raz ze swoim partnerem, i karta ta znajdowała się po środku, a więc to będzie poważna kłótnia. Będziesz podejrzewać swojego partnera o zdradę. Wasze pogodzenie się może również nie nadejść szybko ze względu na kartę z dziewiątką.

Gość gość
Nie dziękuję się chyba za karty?

Gość gość
Kiedy zajde w ciążę drugą i jaką plec

Wielka radość w domu i córka - mogłaś się już domyślić, wielką radością w domu jest oczywiście dziecko, ciąża, a dalej to córka - płeć Twojego przyszłego dziecka. A konkretnej daty Twojego zajścia w ciążę nie znam. Na pewno nie pojawi się szybko.

Gość gość
Poprosze tez o wrozbe . Klaudia

Gość gość
Zgadza się mam córkę już kurcze myslalam że szybko zajde

Gość śnieżnalija
Klaudio, na środku wyszedł As trefl: w Twoim życiu nastąpią zmiany w sprawach finansowych, obok siódemka trefl, więc nie wszystko pójdzie po Twojej myśli w kwestii pieniędzy, możesz dostać mniejszą płacę mimo Twojej ciężkiej pracy. Na górze Król karo: niedługo będziesz miała spotkanie z mężczyzną związanym z prawem np. policjant, sędzia. Obok As karo zmusi Cię do podjęcia ważnych decyzji, musisz uważać na to co powiesz i zrobisz przed reprezentantem władzy.

Gość gość
To nie ja pytałam, tylko ktoś inny. Czyli długo będę musiała czekać jeszcze na te córkę. A zastanawiam się nad tą zdrada czy to czasem nie o mnie chodzi?

Gość gość
To i ją poprosze Kasia kiedy zajde w ciążę?i czy mąż mnie kocha?

Wiem, że to był już ktoś inny, ale przy okazji miałam trochę czasu, więc powróżyłam też Klaudii. Nie wiem jak długo będziesz musiała czekać na swoją córkę, ale na pewno nie będzie to wtedy, kiedy byś chciała lub kiedy się domyślasz. Jednak na pewno będzie ciąża i córka urodzi się zdrowa. Możliwe, że zdrada dotyczy Ciebie, karta z ósemką kier oznacza też trójkąt miłosny, małżeński, a także to, czego boimy się powiedzieć swojemu partnerowi, takie rozterki uczuciowe. Kasiu, Król Trefl oznacza Twojego męża, który jest uczciwy i Cię kocha. Obok jest siòdemka kier: masz wątpliwości co do swojego związku, ale to jest Twoja wina. Musisz w końcu zaakceptować wady swojego męża, patrzyć trzeźwo na Wasz związek. Dalej 10 kier to właśnie szczera miłość, więc już nie mam żadnych wątpliwości, że Twój mąż Cię kocha, potwierdzają to trzy karty, może też się zdarzyć, że razem gdzieś wyjedziecie i miło spędzicie czas. W środku dziewiątka karo to opóźnienie, na pewno zajdziesz w ciążę, jednak to trochę potrwa.

Gość gość
Dziękuje pięknie,tak mezem się zgadza często go nie doceniam pozdrawiam K.

Gość gość
A jeszcze spytam czy widzi Pani jaką płeć dziecka będzie i czy zdtow Kasia

Tamten układ kart głównie składał się z miłości, więc rozłożę nowy. Na górze Walet karo to posłaniec, oznacza zmianę w Twoim życiu poprzez wiadomość. Tu chodzi o ciążę, a wiadomością jest oczywiście test ciążowy. Niestety płci dziecka nie widzę, Król kier w tym układzie jest zagadką co do płci, ale sam układ składa się z pozytywnych kart, więc dziecko będzie zdrowe, Kasiu.

Gość gość
Super z całego serca dziękuje za poświęcony czas :)

Gość gość
Czy mogłaby mi pano powrozyc ? Czy będę sczesliwa w zwiazku i czy powinnam kontynuować te relacje czy warto czy nie ucierpię w przyszłości na tym

Gość gość
Czy mogę prosic o rozłożenie kart fla mnie ? Czy powinnam kontynuować mój związek i czy warto ? Ola

Gość gość
To czy dziecko będzie męża?