Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś mi powrozy z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość
A mozesz Mi powiedziec Kiedy go spotkam? Paulina26.12.1988

Beato, skoro tak twierdzi to zostaw go, nie podążaj za nim. Tak jak już wcześniej pisałam, gdybyście byli razem to on by Cię porzucił. Na początku byłaby tylko między Wami namiętność, ale szybko zostałabyś przez niego zraniona. Skup się na innych. Paulino, może to troszkę potrwać zanim go spotkasz. Wyszedł u Ciebie spokojny i szczęśliwy okres w życiu, ale że spokojny to wszystko przebiegnie powoli, więc bądź cierpliwa.

Gość gość
Co widzisz u mnie w miłości w najbliższym czasie? Czy widać jakiś związek na horyzoncie? Czy jest mną ktoś zainteresowany? Magda 24.06.1990 Z góry dziękuję 🌼

Magdo, od razu w oczy rzuca się As pik i As kier, co razem daje ciążę. Pod tym jeszcze As karo, który jest ważną wiadomością, zmianą w życiu, czyli potwierdza ciążę. Oznacza to, że niedługo kogoś spotkasz i będzie on ojcem Twojego przyszłego dziecka. Niestety nic nie wiem o tym mężczyźnie, karty tego nie pokazały, możliwe, iż poznasz go podczas wizyty u kogoś np. u znajomego (dziewiątka pik). Jest też dziesiątka trefl, która zapowiada rewolucyjne zmiany w Twoim życiu zawodowym. Wszystko ułoży Ci się pomyślnie, będziesz dużo zarabiać, otrzymasz wielką podwyżkę w pracy.

Gość gość
ojej dziękuję, bardzo chciałabym mieć dziecko :) co do życia zawodowego -masz rację, mam w związku tym pewne plany i już poczyniłam wstępne kroki... jeśli wszystko potoczy się pomyślnie to faktycznie czeka mnie rewolucja w życiu :) zycze wszystkiego dobrego 🌼 pozdrawiam, Magda

Gość gość
Jeszcze się zastanawiam gdzie będę mieszkała później? Beata

Gość GośćAnnaMaria
Dziękuję za rozłożenie kart... A co Pani karty mówią o mojej pracy... I czy mam jeszcze szanse na zostanie mamą. Wiem, że z nicu może być ciężko o dokładna wróżbę, ale nie chciałabym, nie mogę podac daty urodzenia. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Pani :)

Beato, wyszedł As kier, co oznacza, że zmienisz miejsce zamieszkania. Prawdopobnie nie będziesz już mieszkać tam gdzie dotychczas mieszkasz. Ale gdzie to karty już tego nie pokazały. Wyszedł jeszcze mundurowy, przedstawiciel prawa, ktoś z ważną pracą. Będziesz mieć doczynienia z prawnikiem lub urzędnikiem. A daty urodzenia raczej nic w moich wróżbach nie wnoszą, więc ich nie potrzebuję, chyba że jest para, związek, wtedy na podstawie ich dat, zodiaków można stwierdzić, czy są dobraną parą itp. Więc Anno Mario, na początek ósemka trefl - zmiany w życiu zawodowym. Zazwyczaj chodzi tu o podpisanie jakiegoś kontraktu, zmianie pracy, to pozytywna karta, zwiastuje dobre perspektywy na przyszłość. Do tego Walet karo, który w tym układzie zapowiada powodzenie w interesach. Nie musisz się martwić o pracę, wszystko idzie w dobrym kierunku. Co do miłości sytuacja wygląda inaczej. Nie widzę na razie dziecka, w najbliższym czasie mogą pojawić się kłopoty w Twoim życiu uczuciowym. Małe nieporozumienia, wątpliwości, możliwa też zdrada. Jeśli nie jesteś jeszcze w związku to gdy kogoś spotkasz, on Cię zrani albo Twoje uczucia do niego wygasną.

Gość gość
A karty "Piotruś" mogą być? :)

Gość gość
Czy ta osoba : Brian,5.1.1969 zle mi zyczy i chce mi zaszkodzic ?Bo jesli tak,to mozesz mi powiedziec,jakie pobudki nim kieruja,jaki jest powod,ze jest on tak wrogo do mnie nastawiony ?Co moge zrobic,zeby uniknac nieprzyjemnosci spowodowanych przez ta osobe ? Moje dane to: Sandra,30.7.1986 Z gory dziekuje :)

Gość gość
Wrozko tu jeszcze raz Agnieszka od króla pik :) powiedz mi proszę czy długo muszę jeszcze czekać na ta miłość?

Gość GośćAnnaMaria
Nie jestem w związku ale moje uczucia do kogoś, o kim myślałam ze to on wygasają...boli, bo po raz kolejny nie mam szczęścia w miłości... A czy Pani Karty Klasyczne cos mówią kiedy się zakocham, co to będzie za człowiek...czy będę miła rodzinę... Dziękuje za poświęcony czas...

Gość gość
Pewnie chodzi o przepisy domu Beata

Gość gość
Dziękuję również za poświęcony czas i za pomoc Beata

Agnieszko, tego nie wiem dokładnie kiedy go spotkasz, najpierw musisz zostać zraniona (As trefl), niestety. Choć nie zawsze wróżby się sprawdzają, więc może obejdzie się bez cierpień. Mimo wszystkiego bądź dzielna i cierpliwa. x Sandro, zodiaki Twój i Briana nie za bardzo do siebie pasują, dlatego za sobą nie przepadacie. Czy Brian Cię krytykuje? Często Koziorożce są chłodne, sztywne, gorzej oceniają pracę innych. A krytyka jest postrzegana przez Lwa (Ciebie) jako atak. On już taki jest, ale możesz dotrzeć do jego wrażliwej strony, a kiedy Ci się to uda to możesz liczyć na jego zaufanie i wierność. Rozłożyłam karty i wcale mnie to nie zdziwiło, co ujrzałam. Dziesiątka kier - wielka miłość. A któż nie zna przysłowia: ,,Kto się czubi, ten się lubi.". Do tego dziewiątka trefl - ryzyko. Może warto spojrzeć na Briana nieco inaczej i dostrzec w nim pozytywne cechy, a wtedy on zacznie doceniać Ciebie i już nie będzie tak wrogo do Ciebie nastawiony? x Anno Mario, nie zamartwiaj się, na każdego z nas czeka prawdziwa miłość, druga połówka. Nawet w mitologii greckiej ludzie na początku mieli po cztery nogi, ręce i dwie głowy. Aż wkurzyli bogów i Zeus przepołowił ludzi. Od tamtej chwili człowiek poszukuje swojej drugiej połówki, by połączyć się w całość, w jednego człowieka jakim był przed karą bogów. Więc i Twoja połówka gdzieś jest i ją odnajdziesz. Rozłożyłam Ci nowe karty. Na samym środku jest dziewiątka pik, która oznacza smutek, depresję, a także strach i stres. Bardzo się martwisz tym, że nie znajdziesz miłości, obok jest też siódemka pik - kolejne zmartwienia. Musisz w końcu odpocząć, przestać myśleć o tym, czego jeszcze nie masz, bo karty mówią, że żyjesz trochę wyobraźnią, a musisz w końcu stanąć twarzą w twarz ze swoim życiem, spojrzeć na nie trzeźwo, nie martwić się. Jest też As karo, który przepowiada zmianę na stanowisku pracy. Może to jakiś znak, by zmienić otoczenie i poznać nowych ludzi? x Cieszę się, że wszystkim mogłam pomóc. A zwłaszcza Tobie, Beato. :) W końcu po to założyłaś wątek i już mnie tu nic nie trzyma, bo temat dotyczył właściwie tylko Twojej wróżby, na początku. ;) Dlatego z wróżeniem w tym wątku ja już kończę. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego. I się powtórzę, pamiętajcie, że karty nie zawsze mówią prawdę, dlatego też nie bierzcie wszystkiego na poważnie. To do Was należy życie, to Wy decydujecie o tym jak ono ma wyglądać i jak się potoczy. Pozdrawiam serdecznie. :)

Gość gość
Dzień dobry Pani, Chciałam sie zapytac czy byłaby możliwość, aby mi Pani położyła karty? Bardzo mi zależy. Pozdrawiam Panią serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
Bardzo dziękuję że to wszystko było dla mnie Nie spodziewałam się tego Beata

Gość gość
ja ci moge w 100% powiedziec co ciebie czeka z powodów grzechu bałochwalstwa a czeka ciebie cierpienie bo grzechy naleza do demonów a one prendzej czy puzniej zażadaja cierpienia jak zaczniesz cierpiec w chorobie czy nieszczesciu to wołaj jezusa on tylko moze ci pomóc

Gość gość Ania 1988
Witam może mi Pani rozłożyć karty, mam na imię Ania chciałabym wiedzieć jak się ułoża moje relacje z mezem i ogólnie jak bd wyglądało nasze życie rodzinne i zawodowe

Gość gość
Wrozy tu Pani jeszcze ? Sprawdzilo mi sie to co Pani napisala..tyle ze pisala Pani tylko o jednym mezczyznie, a ten mi sie nie podoba, wolalabym drugiego z ktorym tez sie spotykam...moglaby mi pani sprawdzic z ktorym bede ? Bo Pani mowila, ze sie zakocham, ale nie chce w tym pierwszym...:/ boze

Gość gość
Tutaj Beata założycielka posta mam pytanie odnośnie moich miłosnych perypetii. Czy mogę poprosić o pomoc?

Tutaj Beata założycielka posta mam pytanie odnośnie moich miłosnych perypetii. Czy mogę poprosić o pomoc? Pani Beato, pani życie uczuciowe przypomina burdel ogarnięty pożarem. To się może źle dla pani skończyć. Pani musi się wreszcie zdecydować na konkretnego mężczyznę i, że się tak wyrażę, na niego zarzucić wędkę. Rozumie pani, to zupełnie jak z łowieniem karpia. Najpierw zanęcić, później rzucić pod mordę smakołyk, ale już z haczykiem. On capnie, pani wędkę podrywa, wytaszcza chłopa, i przy pomocy kosmetyków, fatałaszków i trzepotania rzęsami czyni z niego swojego absztyfikanta. I to zaprowadzi panią prosto i gładko do tego szczęścia, którego tak wszystkie pragniemy. Pierścionek, obrączka, biała suknia, gary, skarpety, z****** pieluchy i okazjonalnie podbite oko :classic_cool:

Gość gość
Tak zgadza się z tymi mężczyznami, ostatnio mam z nimi urwanie głowy:( Chciałam spytać czy zdecydować się na interes swój i czy to wypali?

Gość gość
poproszę o pomoc czy zakładać ten biznes czy nie?