Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś mi powrozy z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość
Moniko, jesteś Strzelcem, a Adam Baranem, co oznacza, że oboje należycie do żywiołu ognia. Na pewno nie zabrakłoby Wam w związku namiętności. Wyszły aż trzy Walety, z czego każdy jest inny. Czy na pewno podoba Ci się Adam? Dziewiątka trefl i siódemka karo to niezadowolenie, ryzyko, które źle się skończy. Powinnaś jeszcze poczekać, nie podejmuj pierwsza działań, zostaw to Adamowi. X X Faktycznie Adam mi się nie podoba, ale jestem sama, troche meczy mnie ta samotność i myślałam, że może warto iść w tą strone?

Gość gość
Czy uda mi się wyjść z nałogów Kasia

Karolino, wyszły Ci dziesiątka karo i ósemka trefl. Razem mówią o zmianach w Twoim życiu, głównie są to zmiany w sprawach zawodowych, ale to dobrze, bo pozytywne sprawy w pracy zwykle wiążą się z pojawieniem się dziecka. As karo to znowu zmiany w pracy, a As pik oznacza dobry biznes. Na razie wszystko jest wokół pracy, została jeszcze ósemka pik... To rozczarowanie, mały smutek. Niestety, ale w najbliższym czasie nie zajdziesz w ciążę. Jednak ósemka pik to też karta wytrwałości, dlatego próbuj dalej, a w końcu Ci się uda i zostaniesz matką. Agnieszko, od razu pojawiła się dziesiątka kier, czyli miłość, niestety znajduje się przy Waletach, z których jeden jest niewierny, a drugi egoistyczny. To są cechy mężczyzny, który Ci się spodoba. As trefl w tym wypadku mówi o negatywnych zmianach w Twoim życiu. Zostaniesz zraniona, ale pojawi się przy Tobie Król Pik, który Ci pomoże i poprawi Twoje samopoczucie. Na początku nie będziesz na niego zwracała uwagi, ale on jest naprawdę dobrym człowiekiem i myślę nawet, że to będzie Twój jedyny, choć Twoje uczucia co do niego na początku nie będą sprecyzowane. Mężczyzna ten zajmuje jakieś ważne stanowisko, ma dobrą pracę. W każdym razie nie będziesz sama.

Gość gość
Czy uda mi się wyjść z nałogów i jak zdrowie czy nie ma poważnych chorób?

Gość gość
Miłość Dorota

Gość gość
Przepraszam dwa razy mi się dodał post

Gość gość
Magdalena 20.01.1991. Czy jestem w ciazy ? Lub jesli tak to czy ciaza przebiegnie prawidlowo ?

Gość gość
To jeszcze raz ja Agnieszka. Chciałam zapytać jeszcze o tego mężczyznę którego karty pokazują jako króla pik. Czy to jest ktoś kogo dopiero poznam? I czy widać u mnie w przyszłości ślub? Jeszcze raz dziekuje.

Moniko, jeśli nie podoba Ci się Adam to nie gódź się na Wasz związek, bo będziesz niezadowolona (siódemka karo), karta ta to negatywne emocje, wybuchy w rodzinie i związkach, lepiej nie bądź z Adamem. Nie będziesz samotna, na pewno jeszcze kogoś spotkasz, mówią o tym też trzy Walety - powodzenie u mężczyzn. Kasiu : w układzie są same czarne karty, to źle. Dziewiątkę trefl otaczają same piki. To ryzyko, musisz iść do lekarza, sprawdzić czy wszystko jest w porządku z Twoim zdrowiem. Ale spokojnie, As pik to poprawa zdrowia, nowa droga, więc uda Ci się wyjść z nałogów, jednak wciąż musisz się zbadać, mimo tego nie widzę żadnych poważnych chorób. Dama pik to panowanie nad sobą, starasz się wyjść z nałogów i Ci to wychodzi. A dziesiątka pik to karta osiągnięć. Mimo czarnego koloru wychodzi na to, że wszystko Ci się w życiu ułoży. Nie możesz się jednak poddawać, a wszystko będzie dobrze. Dorota, dużo czerwonego i dużo Waletów, a więc i dużo mężczyzn pojawi się w Twoim życiu. Pierwszy to młody mężczyzna, uważaj na niego, może Cię wykorzystać. Kolejny to Twój przyjaciel, zdradzi Cię. I w końcu Walet kier, ciepły i uczciwy człowiek, to będzie Twoja miłość. Widzę spotkanie w gronie rodziny lub przyjaciół, albo go na takim spotkaniu poznasz, albo to znaczy, że przedstawisz go swoim bliskim i wszyscy się ucieszą z niego, będziecie bardzo dobrą parą. Na środku ósemka karo to właśnie zmiana w Twoim życiu, czyli miłość. Magdaleno, dziewiątka pik to negatywne myśli, depresja. Nie zamartwiaj się tak. Są dwie siódemki, razem mówią, że nie wszystko będzie tak jak byś chciała. Za bardzo się stresujesz. Nie widzę w tym układzie ciąży, ale dziesiątka karo to zwykle pieniądze, przemieszczanie się, zapewne zajdziesz w ciążę i przeprowadzisz się albo dostaniesz lepszą płacę, premię, więc i dziecko, które kiedyś będzie, urodzi się zdrowe, skoro takie zmiany nastąpią. Niestety nie wiem, kiedy dziecko będzie, jak już wspomniałam, nic tu o ciąży póki co na razie nie widzę.

Agnieszko : Ślub raczej będzie ze względu na dziesiątkę kier, bo to jest wielkie szczęście miłości, co oznacza w wielu przypadkach ślub. Możliwe, że Króla trefl już znasz albo kiedy będziesz kiedyś w urzędzie czy na komisariacie, to tam go poznasz, przez przypadek.

Gość gość
Marta - co mnie czeka w przyszlosci :)

Gość gość
Agnieszka: pracuje w urzędzie ale w chwili obecnej nie ma żadnego mężczyzny w mojej pracy który by mnie interesował, w ogóle mało jest mężczyzn głównie dużo starsi. Czy poznam go w mojej pracy? Przepraszam że tak draze temat ale jestem zaskoczona bo już kilka razy byłam u różnych wróżek i za każdym razem wychodzi mi w kartach jakiś " mundurowy". U mnie w pracy mundurów się nie nosi ale jest to praca urzednicza. Powiedz mi jeszcze czy ta osoba będzie dużo starsza ode mnie, bo mówiąc szczerze nigdy nie podobali mi się starsi :(

Gość gość
Magdalena 20.01.1991 proszę Pani czyli karty w terazniejszym czasie nie pokazuja u mnie ciaxy ??? A moze pani zobaczyc jeszcze karty na moj zwiazek ? Facet jest wspaniały ale bardzo proszę o jeszcze spojrzenie w TO. Z depresja to prawda.

Agnieszko, w urzędzie czy na komisariacie - to właśnie mężczyzna mundurowy, ale chodzi tu bardziej o to, że zajmuje jakieś ważne miejsce w pracy, czyli jest policjantem, strażakiem (mundur) lub urzędnikiem, też ważna praca (choć bez munduru, ale takie same cechy). U Ciebie wyszedł Król pik, czyli już konkretniej przedstawiciel prawa albo urzędu skarbowego. Może to być osoba starsza ze względu na takie cechy jak inteligencja, odpowiedzialność, i nawet mistrzostwo w wielu dziedzinach. Nie zamykaj się na tych, którzy są od Ciebie starsi. Albo się jeden taki w Tobie zakocha albo ktoś nowy pojawi się w Twojej pracy. Myślę jednak, że to pierwsze, bądź otwarta.

Gość gość
Czy będę szczęśliwa w małżeństwie Agnieszka

Gość gość
Jeszcze raz Kasi ta od zdrowia czy to chodzi może o narządy rozrodcze,gdyż jestem po poronieniu i nie byłam na kontroli,inne badania robilam z 3 tyg temu i ok.

Magdaleno, tak, na razie nie widzę ciąży. Co do mężczyzny to rozkładam nowe karty. Pierwsza ósemka pik to wytrwałość, to pewnie jeszcze nawiązanie do ciąży, jeśli będziesz się starać to Ci się uda. Dama pik to opanowanie, samodoskonalenie się, wyjdziesz z depresji. Na środku Walet kier to serdeczny, ciepły i wspaniały człowiek. Jest przyjacielsko do Ciebie nastawiony i dzięki niemu, czyli swojemu mężczyźnie, Twoje życie będzie spokojne i szczęśliwe. Więc nie masz się o co martwić w związku. Może się tylko pojawić pewna zazdrość (Dama karo), ale i tak Wasz związek jest udany, szczęśliwy. Marto : dziewiątka kier zapowiada szczęśliwy okres w Twoim życiu. Jeśli jesteś w związku to szczęśliwym, a jeśli nie to się szczęśliwie zakochasz, prawdopodobnie w jakimś mundurowym. Dalej ósemka karo to korzystna zmiana w sprawach zawodowych. Masz jakąś przyjaciółkę, której nie mówisz wszystkiego? Jeśli taką masz i jej do końca nie ufasz to uważaj bo właśnie to jest fałszywa przyjaciółka (Damo karo), nie mów jej wszystkiego. A na koniec ósemka pik - jesteś pracowita, bardzo dobrze, masz dobrą energię i jesteś zdrowa.

Kasiu, więc to dlatego wyszły same czarne karty (śmierć), bardzo mi przykro. W takim razie idź na kontrolę, na badania, dla pewności, choć i tak karty wykazały, że wszystko jest w porządku. Czeka Cię nowa droga pomimo tej tragedii, dasz radę, wszystko czego będziesz chciała to osiągniesz (dziesiątka pik).

Gość gość
Ja Pani Magdzie tez wrozylam tylko ze z tarota i tez nie bylo zadnych kart z ciaza, a Pani Magda jest :) moze to oznaczac po prostu, ze karty Pani nie wychodza, bo osobom w ciazy nie powinno sie wrozyc :)

Gość gość
Dziękuje Kasia

Gość gość
Magdalena 20.01.1991. Bardzo mnie pani podbudowala bo jestem w fatalnym stanie psychicznym. Dziekuje i zycze pani duzo zdrowia i wszystkiego co najlepsze :-)

Gość gość
Ja tez poprosze. Czy spotkam kogos ciekawego na mojej drodze i Kiedy ? 26.12.1988 Paulina

Gość GośćAnnaMaria
Czy mój szef czuje coś do mnie i czy będziemy razem. Pozdrawiam, Anna Maria

Agnieszko : dużo czerwonego koloru. Jest tu Dama kier, dla której pomoc jest bezinteresowna i rodzina jest najważniejsza, to dobra kobieta, albo taką jesteś albo to ktoś w Twoim otoczeniu, np. ktoś z rodziny. To bardzo dobrze mieć przy sobie taką osobę, przyjaciółkę. I jest też Król kier, co oznacza, że możesz zaufać swojemu mężczyźnie, to dobry i odpowiedzialny człowiek, zawsze dotrzymuje obietnic. Będą też jakieś małe kłopoty, nie podejmuj szybko decyzji, zastanów się nad wszystkim, co powiesz i zrobisz, bądź ostrożna. Mimo tego widzę, że wszystko jest i będzie u Ciebie dobrze, a w małżeństwie będziesz szczęśliwa. Nie jestem w stanie wszystkim powróżyć. Kiedy będę miała chwilę czasu to po kolei postaram się każdemu rozłożyć karty. Może też pojawią się inne osoby, które z chęcią powróżą z kart. Miłego dnia wszystkim życzę. :)

Gość gość
tu Marta, bardzo dziękuję za te karty, aktualnie mam bardzo trudną sytuację, ale pomału wszystko zmienia się na lepsze i rzeczywiście poznałam teraz wspaniałego chłopaka, z którym żywię nadzieję..nie wiedziałam czy będzie pomyślnie. A co do pracowitości to akurat szukam pracy, jest to dla mnie bardzo ważne i to prawda wszystko. Dziękuję.

Gość gość
Co mnie czeka w życiu uczuciowym? Czy widać kolo mnie jakiegoś starszego mężczyznę? Malwina 3.08.88

Gość gość
Tutaj Beata co zaczęłam ten post. W mężem mam się nie układa nawet wczoraj chciałam zęby odszedł. Poznałam jakiś czas temu na weselu u kuzynki chłopaka w którym nawiązałam kontakt. Nie wiem czy to on może się okazać tym kochankiem czy to będzie jeszcze ktoś inny?

Gość Annngel
Angela 17.10.1986. Proszę bardzo moja przyszłość.

Beato, to może być on, bo zgadza się, że poznałaś go w gronie rodziny - na weselu, i pewnie jest młody. Jednak miej też oczy szeroko otwarte na innych. Paulino : spotkasz kogoś bardzo ciekawego na swej drodze. Król trefl. Będzie to uczciwy mężczyzna, dzięki któremu będziesz się rozwijać, odkryjesz swoje możliwości i talenty. Ma on bardzo dobrą pracę. Jest i As kier, który zapowiada szczęśliwe zmiany w Twoim życiu wraz z dziewiątką kier. To właśnie ten mężczyzna będzie tą zmianą, zakochasz się w nim ze wzajemnością. To będzie dla Ciebie spokojny i szczęśliwy okres w życiu. Anno Mario, dziesiątka kier zwiastuje wielkie szczęście w miłości. Ale pod tą kartką jest Walet pik, czyli krętacz, oszust, bywa on niedojrzały i nieodpowiedzialny. A pod Waletem jest As karo, który ostrzega w tym układzie przed nieudanym wyborem partnera. Do tego dochodzi siódemka karo, która także jest negatywną kartą i mówi o tym, że gdybyście byli razem z szefem to w Waszym związku cały czas wybuchałyby jakieś kłótnie. Nawet jest Dama pik, która tutaj świadczy o tym, że byś cierpiała będąc w tym związku. Może poczekaj jeszcze trochę, nie podejmuj pochopnych decyzji. Twój szef nie jest dla Ciebie odpowiednim partnerem, nawet nie wiem czy coś do Ciebie czuje, skoro jest Waletem - krętaczem. Daj sobie czas, spotkasz swoją wielką miłość, na co wskazuje na samym szczycie dziesiątka kier. Malwino, na samym środku pojawił się Król trefl - to bardzo dobra karta. Jest to uczciwy mężczyzna, który będzie dla Ciebie wzorem do naśladowania. Jest inteligenty, ma wiele doświadczenia, więc tak, wydaje mi się, że jest to starszy mężczyzna. Na górze jest Dama trefl, w tym układzie wraz z Królem stanowicie dobraną parę. Jest też ósemka trefl, która zapowiada dobre perspektywy na przyszłość. Wszystko idzie w dobrym kierunku, a As pik mówi, że osiągniesz to, co chcesz. Angela, dziesiątka pik to wspaniała kariera, czeka Cię sukces zawodowy. Jesteś ambitna, opłaci Ci się ciężka praca, jednak pamiętaj aby się nie przepracowywać. As trefl to zmiany finansowe, w połączeniu z dziesiątką mówią, że Twoja sytuacja finansowa Ci się polepszy. Ale dalej jest siódemka pik. Czy martwisz się swoim zdrowiem? Powinnaś trochę odpocząć. Możliwe, że przez ciężką pracę (dziesiątka pik) będziesz mieć problemy zdrowotne, będziesz też zmęczona, dlatego powtarzam, nie przepracowuj się. Są też Walet karo i Król karo. Razem w tym układzie stanowią jakiegoś mężczyznę. Ale może on się okazać bardzo zazdrosny, mściwy.

Gość gość
Beata tak jest dużo młodszy od de mnie ok 9 lat. Ale on cały czas twierdzi że szuka dziewczyny i nie chce mnie, bo jak to by wyglądało.