Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że facet który ma 20 kilka lat i jest prawiczkiem to ciota i lamus

Polecane posty

Gość gość

Nie ma sie co czarować... chłopak mający ponad 20 lat , będac prawiczkiem to zwykła ciota.. znam pare takich osób z widzenia i każdy z nich charakteryzuje sie tymi samymi cechami: siedzą cicho, są nieśmiali, fajtłapy, z wyglądu lamusy.... taka jest dzisiaj zyciowa prawda a wiec jesli na forum jest ktos taki to lepiej stary daj se spokoj z wychodzeniem do ludzi bo to ci nie nie da

Gość gość
eeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Gość gość
Dokładnie. Trzeba mowic o tym wprost, prawda zwykle bywa bolesna. Tu zaraz zlecą sie hieny i zaczną cie atakowac smiech.gif Tez widze, ze nie mieli nikogo takie ''lamy'' - niesmiali, bardzo niska samoocena, nie odzywają sie, są nudni, czesto mole ksiązkowe , krykują innych np pewnych siebie, przystojnych/ladne kobiety a prawda jest taka, ze nikt ich nie chce. Przystojny, fajny, inteligentny 'prawiczek' ktory czeka na odpowiednia bo ma wysokie wymagania to rzadkosc

Gość gość
samemu jeszcze gorzej.

Gość gość
Boja kobiet, relacji z kobietami, sa nieporadni, a to ze pojda na dziwke, bo tak im sie wydaje ze musza, ze uczyni z nich mężczyznę, dalej beda ciatami, bo mężczyzna to silą, pewnosc siebie, dojrzalosc i umiejetnosc zdobycia kobiety!!! mezczyzna potrafi zdobyc i miec kobiete, lamus, c***a nie umie, dzi**a sama da d**y bo zaplaci, co nie czyni go mezczyzna a jedynie pokazuje jakim jest desperatem, ze go nawet nie stac na kobiete. bycie prawiczkiem po 20 r.z to sposob zachowania sie, a nie brak seksu. po mezczyznach widac jacy sa aktrakcyjni dla kobiet, ci co sa odwazni, mescy, ci co potrafia zaimponowac i rozkochac w sobie kobiete, nawet ci co mieli jakis tam seks kiedys nadal sa c***a , znam takich, kokompleksieni, strachliwi, niesmiali, zwykle ofermy, mieli w mlodosci seks jakis przypadkowy i cale zycie sa sami, bo nie potrafia znalezc sobie kobiety, to dopiero ofermstwo.

Gość gość30 letnie prawiczkie
:(:(eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Ale żyć jakoś trzeba a samemu jeszcze gorzej. Łatwo jest oceniać z drugiej strony.

Gość gość
No ok. To wszystko prawda. Zgłaszam się. 30+ prawiczek

Gość gość
Czemu kobiety zamiast pomóc jeszcze się śmieją z prawiczków? Jestem nieudacznikiem ale po co mi jeszcze dowalać?

Gość gość
A od kobiety wymaga się urody i dziewictwa i tego nie spełniacie

Gość gość
dla mnie c*****i są przegrywy którzy nie potrafią być dłużej z jedną kobietą

Gość gość
zesrałem się i śmierdzi

Gość lepiej byc prawiczkiem
niz facetem co mial tylko 1 kobiete, a ona nie byla dziewica

Gość gość
Up

Gość gość
Z autorem się zgadzam. Mój kolega mówił mi, że mając 14 lat przestał być prawiczkiem (co podchodzi lekko pod patolę, no ale cóż), takie dziecko 14letnie potrafiło pannę do łóżka zbajerować, a 20letni chłop tego nie potrafi? No bez jaj :D

Gość gośćszczęśliwy
Nie zgadzam się z autorem , ja miałem 32 lata jak pierwszy raz byłem z kobietą i to była prostytutka. Dziś mam żonę i dziecko jestem szczęśliwy i nie ożeniłem się z prostytutką jak niektórzy zaczną zaraz pisać bo przed żoną przez prawie sześć lat byłem w normalnym związku ale nie wyszło. Podarować kobiet dalej nie potrafię ale komu to teraz potrzebne

Słuchajcie ja też chciałem od 14 r.ż. mieć dziewczynę ale jakoś się nie składało ku temu i po dziś dzień się nie składa. Myślałem że poznam dziewczynę w gimnazjum, liceum. Myślałem że poznam dziewczynę w 2013 roku gdzieś tam na ulicy. Zaczepie i już będę z nią. To jest podłe wylewanie kubłów pomyj na prawiczków. Bo ja chciałem mieć panne tylko los sobie ze mnie zadrwił.

Gość gość
Z jednej strony nie na darmo są kawalerzy, panny, co do pewności siebie, to takie elementy widać od dziecka, kto jest cwany .

Gość gość
9'06 możesz jaśniej?

Gość gość
Ja się nie śmieję z prawiczków, bo sama jestem dziewicą-przegrywem i forever alone.

Gość gość
Ja jestem 25 letnim prawiczkiem. Nie umiem podrywać kobiet, dziewczyn. Kiedyś byłem odtrącany i wyśmiewany, mam uraz psychiczny. Nie zależy mi już tak na kobietach jak kiedyś.

Gość gość
gość dziś Witaj w klubie. My przegrywy musimy się trzymać razem.

Gość gość
Jako 25 letni prawik powiem, że kobiety nie są tego warte, aby je podrywać. Ja dałem sobie spokój już wiele lat temu.

Gość gość
Ja mam 23 lata i już nie mam siły się przed takimi zarzutami bronić. Tak jestem śmieciem i pewnie zdechnę będąc prawiczkiem ale to nie oznacza ,że nie mam prawa sobie żyć. Nie każdy rodzi się super samcem który co tydzień inną zalicza.

Gość gość
Ja w wieku 32 lat straciłem prawictwo z prostytutką ale ja nie miałem innych szans ponieważ mam bardzo krzywy kręgosłup i dziewczyny na dyskotekach nawet odmawiały mi tańca a co dopiero coś więcej ale tacy jak autor i jemu podobni tego nie rozumieją

Cóż, każdy się rodzi i wychowuje w innych warunkach, każdy też otrzymuje inne geny. Jeśli jakiegoś faceta nazywacie "c***a" czy "lamusem" to niekoniecznie musi być jego wina, może np pochodzić z patologicznej rodziny, lub z domu dziecka, bez rodziców, rodzeństwa itp. itd. Niemożliwym było by wygrać wyścig z kimś, samemu biegnąc od początku, podczas gdy ten ktoś zaczął bieg od połowy dystansu.

Gość gość
Ups !

Gość gość
Tzn ja powiem tak, ze facet prawiczek powyzej powiedzmy 23 lat to juz jest dziwne