Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Długo z tym zwlekałam. Wciągu 60 minut udało mi się tyle zrobić w szablonie. Wiem, że nie wygląda to jakoś specjalnie ale ja się dopiero uczę. Ważne żeby było estetycznie. Zapraszam http://panikroliczka.wix.com/ironicznamysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 ja pierdole kaleka ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Sam jesteś wirus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Fajfus, a Twoje konto już zgłosiłam na Pomoc WP. Szykuj się na błąd 404 papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 Czesiek jesteś genialny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Jutro publikuję wpis na temat Moniki Olejnik. Jak chcecie poczytać to zapraszam na FB. Post pojawi się około godziny 20:00 jutro! Całusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Nie rób spamu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 Haha chce sie wybic w necie i być drugą Maffashion :D insta nie wypalił, to może blog :D Kafe to zły pomsl, nie pomze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 Wirusy und Trojany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 MINIKA MA USTA JAKBY DORABIALA NA PARKINGU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Mój Instagram wypalił. Wy jadopluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovelygirl25 1 Napisano Luty 27, 2016 Mi się podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Do tych co tak plują jadem i piszą głupoty o wirusach. Umyjcie zęby, albo sobie strzepcie, bo hormony Wam skaczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Luty 27, 2016 Lovelygirl25 - Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2016 Czesio vel Ironiczna_Mysz zna się na trzepaniu. nasiedział się we więzieniu i trzepał współwiężniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach