Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

good  girl  gone  bad96

Mam niecałe 20 lat a naliczyłam w swoim życiu 11 łóżkowych kolesi :)

Polecane posty

i powiem szczerze jestem zadowolona. :) no bo patrzcie, skoro tylu polecialo na mnie, na moją osobę i przede wszystkim na moje cialko, to oznacza że jestem atrakcyjna tak? :) to mnie cieszy najbardziej!! ;) mam 19 lat, niedługo kończę 20, i jestem bardziej doświadczona niż co poniektóre dojrzałe kobiety, według mnie to duże osiągnięcie bo przynajmniej wiem jak się obchodzić z facetami. :):):P

Gość gość
masz się czym chwalić ...

Gość gość
jesteś po prostu łatwa

Gość gość
i jeszcze zadowolona

Gość gość
zdzira

Gość gość
nie poleciało na ciebie i twoje ciałko tylko na twoją puszczalską kloakę

jestem zdzirą bo podobam się facetom?? hahahah szkoda mi was pryszczate dziewiczki bądź stulejarskie prawiki, widzę że zazdrość przez was przemawia, nie zadławcie się tylko tym jadem. :D:D🖐️ po prostu jestem atrakcyjna, czy to coś złego? to zbrodnia jakaś?:o

To wcale nie oznacza, że jesteś doświadczona bo szybkie numerki nie mają nic wspólnego z doświadczeniem a z każdym facetem jest inaczej i trzeba się go uczyć od nowa. Poza tym ja tam wolałam nabierać doświadczenia w długoletnim związku.

Gość gość
kiedyś będziesz w piekle topiła się w spermie... na wieki

gość dziś nie poleciało na ciebie i twoje ciałko tylko na twoją puszczalską kloakę x aha, spoko, fajny masz tok rozumowania. :D:D🖐️ to powiedz mi, czy na "puszczalską kloakę" u zaniedbanej brzyduli by faceci polecieli? nie! na mnie tak, bo jestem atrakcyjna, więc wniosek jest tylko jeden, przykro mi zazdrośniku:)

Gość gość
Po chój to robisz podszywie good?

Gość gość
moon debilu żałosny jesteś z tym podszywaniem cweelu

Laurannallette ja jednak jestem jeszcze młoda, rok wstecz zamieszkując w stolicy poznałam faceta, zakochałam się, a on mnie zranił, to była dla mnie surowa lekcja i nauczyłam się jednego, że do faceta nigdy nie należy się przywiązywać :)

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą,choćby leżała na marmurowej posadzce!

Po prostu trafiłaś na buraka. Myślę, że każda z nas ma za soba podobne doświadczenie co nie zmienia faktu, że są fajni faceci na świecie. Jesteś młodziutka i na pewno pokochasz jeszcze.

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Dyskusja ogólnaI LOVE SEX WITH MY EX!! :) Nudzisz się z rana ? Czy naprawdę jesteś łatwą szmatą ? ...

wiesz co, twoje gadanie lata mi wiesz koło czego... :) takie epitety pod swoim adresem słyszałam już nie raz, i nie dwa, ludzie w okolicy gadają na mnie i czasem wytykają palcami, ale wcale się tym nie przejmuje, bo w du'pie byli i gowno widzieli, także swoje ploteczki mogą włożyć między bajki, bo są z pewnością koloryzowane!! :P🖐️

Gość gość
nie jedna 13ka cie przebija

na pewno są tacy, nie każdego wkładam do przysłowiowego "jednego wora", ale według mnie to nie ma co na siłę szukać, prawdziwa miłość zaskoczy mnie sama, znienacka. :)

Gość gość
", prawdziwa miłość zaskoczy mnie sama, znienacka. "... A wtedy wyjdzie z wora twoja przeszłość i ...doopa ...

Gość gość
Wg mnie autorka jest normalna. Dziś kobiety takie są, że sypiają z kim popadnie. Tak po prostu dziś jest i tyle. Wiele młodszych od autorki dziewczyn na znacznie więcej partnerów seksualnych. Takie czasy i dlatego kobiety w dużo większym stopniu wymagają doświadczenia seksualnego od mężczyzn choćby chodzenie na prostytutki. Z tego samego powodu mężczyźni prawiczki są nierozumiani, uważani za dziwaków, niechciani a wręcz wyzywani przez kobiety. Kiedyś autorkę można byłoby nazwać puszczalską ale dziś takie określenie nie istnieje bo bycie puszczalską zostało zastąpione określeniem wyzwoloną czyli normalną.

", prawdziwa miłość zaskoczy mnie sama, znienacka. "... A wtedy wyjdzie z wora twoja przeszłość i ...doopa ... x mylisz się, jeżeli mocno i szczerze mnie pokocha, to to ile miałam partnerów nie będzie miało dla niego znaczenia, będę liczyła się tylko ja, nie moja przeszłość. :)

Gość gość
Nie dosc ze Tufta to jeszcze glupia jak but.

Gość gość
Niech się pociesza . A co do tej atrakcyjności - mylisz się panienko lekkich obyczajów - atrakcyjne i mądre dziewczyny NIGDY nie dają komu popadnie .Tylko paszteciki by sobie udowodnić lub wmawiać powodzenie .

gadajcie sobie co chcecie, mam na to wyje... :)🖐️ znam swoją wartość, i tego się trzymam, a to z iloma kolesiami byłam/spałam - to nie ma najmniejszego znaczenia, liczy się to, jaki człowiek jest. :)

Gość gość
Nudzisz :o

Gość gość
ty masz naj/eba/ne nie wyj/eba/ne. O jakiej wartosci ty mowisz pustaku! Prostaczka bez wiedzy i wyksztalcenia z ciebie.

Gość gość
a mi zadna niezaoferowala nawet d**y

Gość gość
Ty kuwewski podszywie żeby chuj ci stał 3 dni a żebyś miał drzazgi w łapach i nie mógł sobie zwalić. I Murzyński chuj ci w osraną dupę kurwo męska.