Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

good  girl  gone  bad96

Mam niecałe 20 lat a naliczyłam w swoim życiu 11 łóżkowych kolesi :)

Polecane posty

Gość gość
Nie ma co się dziwić, bo tylu facetów dziś to normalka. Jesteś niewątpliwie atrakcyjna skoro tak lgną do ciebie. A że nie zostają na dłużej to może i dobrze dla ciebie i dla nich. Kiedyś znajdziesz takiego co będzie z tobą na stałe i będziecie szczęśliwi.

Gość gość
Wiesz faceci nie lecą na ładną buzke tylko na łatwą d**e . A że Ty masz łatwą to i wynik zadawalaajacy. Gusta są różne brzydkie dziewczyny z łatwą dupa tez mogą pochwalić się takim a nawet lepszym wynikiem.

Gość gość
Lepiej uwazaj bo albo zarazisz sie jakims swinstwem albo szybko zostaniesz mama to sie tak wydaje ze to jest takie normalne ale lepiej uwazac. Moze przesadze ale sadze ze jestes nie tyle co nieodpowiedzialna co roztropna trzeba myslec o KONSEKWENCJACH takiego zachowania.

Gość gość
Wcale nie znaczy, że jesteś taką piękna. "Kto wybrzydza, ten nie roocha" taka prawda. A jakbys się szanowala, to nie wskakiwalabys każdemu do wyra, bo nie wierze, że każdy był twoim chłopakiem i w każdym bylas zakochana...

Gość gość
Gdyby nie autorka narzekałybyście, że same prawiczki są na około a tak ona została przeleciana przez wielu i wielu mogło zdobyć doświadczenie, którego Wy wymagacie.

Gość gość
Ja by mnie chciał takiej puszczalskie dziewczyny

Gość
😴 wygrzebałeś to z mojego tematu ze mam podszywa? ;) Gratuluje. :D

Gość gość
Wygrzebałem ale nick jest taki sam jak twój więc to nie ty ?

Gość
gość dziś no nie.:D Kliknij w mojego nicka-ponad 500 postów, a tamten kilka.:D Mozna zakładać takie same. :D

Gość gość
Natura juz dawno znalazla rozwiazania na takie puszczalskie jak good girl gone gangbang :) BLONA DZIEWICZA! chcesz miec pewnosc chlopaku ze dziewczyna jest ok? Szukaj dziewicy! Albo nie nie szukaj... wiecej dziewic bedzie dla mnie ;)

to slaby rezultat :D Ania Lisewska rekordzistka Polska jest lepsza od ciebie:)) i wcale nie jest urodziwa

Gość gość
Koterba ty debilu...

Gość gość
ale po co wogole to piszesz? Skoro zakladasz takie tematy to logiczne ze masz straszliwe kompleksy i musisz się dowartosciwac, prawdziwa kobieta-dama z klasa nawet chocby miala i z 50 facetow to swojej atrakcyjnsci nie musi potwierdzac na anonimowym forum.

Gość gość
prowo 3/10

Gość gość
11 facetow potraktowalo cie jak pojemnik na sperme. Ilu z nich chcialo z toba byc przez wiele lat? Ilu cie szanowalo? Ilu zrobiloby dla ciebie wszystko? 11 facetow potraktowalo cie jak pojemnik na sperme. Nie ma powodow do dumy. Wspolczuje. Jestes bardzo bardzo glupiutka.

To ja Ciwspółczuję bo nie potrafisz rozróżnić prowa i podszywacza. Kliknij w nick i zobacz ile jest postów-prawdziwy ma ponad 1000. :D to nie koterba tylko cynic się tym razem podszywa ;)