Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USG a kolczyk w pępku

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Mam pytanko, czy przy badaniu USG konieczne jest wyjęcie kolczyka z pępka? (Pytam osób, które takowy posiadają, a nie gdzieś słyszały :)) I czy jeśli lekarz każe mi go wyjac a ja odmowie, to czy moze mi odmowic wykonania badania? (Ból wystepuje z lewej strony, wiec mozna by okolice pępka spokojnie ominac)

Gość gość
a ty jesteś specjalistką od usg, że wiesz co można ominąć? jak ci będzie kazał wyciągnąć, to wyciągnij bo chyba zdrowie ważniejsze, a jak konieczna będzie operacja, to już nic na ten temat nie będziesz miała do powiedzenia

Gość gość
A czy ty odpowiedzialas specjalistko na moje pytanie? Nie. Wiec ta chamska wypowiedz tak jakby byla zbedna. Napisałam ze proszę o odpowiedź osoby które na usg byly i kolczyk miały.

Gość gość
a co ty się rzucasz jak gó/wno w trawie? dobrze ci ktoś napisał

Gość gość
Rzucam bo pytam czy w ogóle jest to konieczne, osób które mają kolczyk i były wykonywane usg. I tyle w temacie, bez komentarzy na temat tego, co mam robić. Jakby któraś z Was znała odpowiedź to proszę o nią :)

Gość lilka97
Hej! Podbijam temat, bo nikt nie napisał nic konkretnego :( Mam kolczyk od miesiąca i wyjęcie go byłoby bolesne, czy w ogóle każą to robić? Któraś z Was dziewczyny może miała robione z kolczykiem?