Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldemar III

Oceńcie moje życie!

Polecane posty

Gość Waldemar III

Mam 30 lat, w swoim życiu osiągnąłem i dużo i mało. Tzn ukończyłem studia prawnicze, pracuję jednak za grosze nie poszedłem na aplikację, zająłem się pracą. Nie chciało mi się dalej już uczyć/ Robię w banku w dziale windykacji, nuda nuda jeszcze raz nuda. 2000 na rękę. Dorabiam po godzinach fizycznie, ale tylko latem i wiosną. Jak jest dobry miesiąc to te 3500 jest. Mieszkam z rodzicami w 100 tyś mieście. Jestem w swoim mieście dość znany, mam sporo kolegów, znajomych, ludzie mnie poznają na ulicy. W swoim życiu miałem spotykałem się z około 30 kobietami. Z połową z nich miałem seks. z większością związki trwały od 3 do 10 tygodni. Takich dłuższych i prawdziwych związków miałem może 3 Jestem dość przystojny. Ponieważ nie jestem oszczędny, i lubię alkohol plus zabawę, lubię się dobrze ubrać i lansować. Pieniędzy praktycznie zaoszczędzam ale nie wiele. Kupiłem sobie przy nie wielkieJ pomocy rodziców :) Opla Insignie Ogólnie życie nie złe, na wakacje jeżdżę co roku, a to Grecja, Hiszpania, Portugalia. Pytanie czy mam dobre życie? czy mizerne? czy coś osiągnąłem w życiu czy nie? Czy czas się ustatkować i ożenić czy mogę się bawić? Do kiedy mam mieszkać z rodzicami?

Gość gość
Powiem ci tak, c*****e życie. Nie odkładasz kasy, wieczne imprezy. Pobawisz się jeszcze 5 lat i się skonczy bo bedziesz stary. A kasy jak nie miałes tak nie bedziesz miał. Praca za 2 tys? no prosze cie to sa grosze. Powinienes zarabiac wiecej Albo przynajmniej miec perspektywy rozwoju

Gość gość
dosyć przeciętne, ani dostatek ani bieda, ani nic wyjątkowego:)

Gość gość
Pół na pół i dobre i złe. ROdziny swojej nie masz, Kasy nie odkładasz WYKSZTAŁCENIE MASZ WYGLĄD MASZ WSPOMNIENIA MASZ. TAKIE SOBIE. Chyba lepsze niż połowa spoleczenstwa

Gość gość
Dość ciekawe życie, bo ja mam studia ekonomiczne zarabiam 1700 zł na rekę. Rodzice nie zostawili mi żadnego majątku, nie mam nikogo prócz mojej sąsiadki. po odjęciu opłat, na życie zostają mi grosze, o zabawie w wkeend moge zapomnieć nie mówiąc już o wakacjach. No i w tym roku też kończę 30 lat ale jestem kobietą a to robi różnice

Gość gość
Dobre życie. Masz wyj****e i się baiwsz widać to. Nic więcej nie osiągniesz ale no postawiłes na zabawe twoja wola.

Gość gość
I tak buduje się polska klasa średnia. Na pracowitych polskich za/pie/rda/la/czach i ich gooownianej, mozolnej walce o byt.

Gość gość
I tak buduje się polska klasa średnia. Na pracowitych polskich za/pie/rda/la/czach i ich gooownianej, mozolnej walce o byt.

Gość gość
No wiesz, ja mam 32 lata. Żonę od 11 lat. Dziecko od 5 lat. W tym roku, kończymy stawiać dom niedaleko moich rodziców. Ja jestem geodetą, a moja żona dentystką :) Uczliśmy się na to co mamy. Patrząc na to że i ja i żona jesteśmy jedynakami, i na to co odziedziczymy jesteśmy zabezpieczeni do końca życia. Popracujemy z 10 lat, a potem pewnie otworzymy coś własnego. Ja postawiłem na stateczność i naukę i dobrze na tym wyszedłem Ty poszedłeś w inna stronę a szkoda bo miałes pewien potencjał skoro masz magistra Prawa

Gość Waldemar III
Miałeś plan na życie

Gość gość
no właśnie, a ty? pewnie na prawo poszedłeś na pałę, liczyłeś że będzie po tym praca itp. Praca by była ale jak byś skończył aplikację , dzisiaj młodzi myślą ze jak się na studiach przemęczyli 4-5 lat to odrazu praca. Moi drodzy uczyć się trzeba do 30 stki. Ja prace podjąłem w wieku 28 lat. Tak to sama nauka była moja żona też Po 4 latach stawiamy dom. Bo mamy takie dochody że, to nam starcza na życie i kredyt na 20 lat.

Gość gość
Też bym tak chciała.

Gość gość
Chłopie, znam takich jak ty Poszli na w miare wymagające studia a potem odechciało się nauki. I poprzestali na tym. Żyją ochłapami i na zabawie. Mieszkasz z rodzicami, pewnie za pare lat weźmiesz po nich majątek i będziesz miał kasy. Sam w życiu g****o zarobisz. Takie są realia.

Gość gość
źle nie masz. zarabiając 3500 i mieszkajac z rodzicami. Nie źle. Odkłądaj z 2 tys miesiąc w miesiac