Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni z kaldunem i pilka z przodu

Polecane posty

Gość gość

Sa paskudni wszystko im sie zlewa, ptaka nie widac a w seksie swym brzuchem jezdza niz penisem. W lozku kurde porazka szybko sie mecza nawet nic nie czuc katastrofa...:-)

Gość gość
Racja mialam seks z takim typem i heh;-) samo brzucho czylam jak mnie przygniata... i nie mialam czym oddychac

Gość gość
gość dziś Racja mialam seks z takim typem i hehoczko.gif samo brzucho czylam jak mnie przygniata... i nie mialam czym oddychac x Ale mu dałaś i tylko to się liczy

Gość gość
Wlasnie zle doswiadczenia wiec odradzam....

Gość gość
Tez takiego miałam,tylko leżał i chcial na jezdzca bo on sie szybko meczyl i caly czas narzekal ze przez to ze ma wielki brzuch jego ptaszek jest schowany w tych faldach i jest maly.I byl maly coraz mniej go bylo widac itd. Ile moglam mowic i namawiac do aktywnosci fizycznej,gotowac dietetyczne posilki i podsuwac zdrowa żywność jak moj facet i tak zarl na miescie kebaby,hamburgery i ciagle walaly sie w aucie papierki po slodyczach itd.Tylko zarl i lezal po pracy przed tv i tyl mimo ze niby sie stosowal do mojej diety ale wiem ze oszukiwal bo ja schudłam ponad 10 kg mimo ze przy wzroscie 170 i wadze 70 nie wygladalam zle.W koncu mialam dosc walki i odeszlam to oczernia mnie po znajomych ze jestem puszczalska i go zostawilam bo schudlam.Normalnie jakis psychol to byl.Jak to milosc zaslepia człowieka.

Gość gość
same wyglądacie paskudnie a czepiacie się mężczyzn, że nie są adonisami!

Gość gość
gość dziś chciałbyś grubą kobietę? jeśli nie to nie powinno cie dziwić że kobiety nie chcą brzuchatych facetów:o

Gość gość
gość dziś Jestem szczupły i chcę szczupłą kobietę ale zauważyłem, że kobiety mnie nie chcą bo jestem szczupły a jakieś wulgarne grubasy mają powodzenie i są w związkach więc nie pisz mi, że kobiety nie chcą grubych mężczyzn bo to nieprawda.

Gość gość
100kg czy 150to jest szok wredy nawet chodzic takiemu trudno.