Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

czy mam szansę na miłość ?

Polecane posty

Gość gośćgość1

jeżeli w wieku 27 lat nigdy nawet na randce nie byłam ? nie mam żadnego doświadczenia z facetami i do tego nie za bardzo umiem rozmawiać z ludźmi, a jeżeli mi się ktoś podoba to już w ogóle jest ciężko :( Jest jakaś szansa czy już czas pogodzić się z samotnością ?? :(

Gość gość
No szanse zawsze są. Najczęstszym błędem jest tylko robienie ciągle tego samego a oczekiwanie innego efektu;)

Gość gość1gośc1
ja wiem co robię źle, otóż jak pojawia się jakiś facet to ja udaję że mam to gdzieś bo po prostu boję się że gdyby doszło do spotkania to nie potrafiłabym rozmawiać, więc nie dopuszczam do takich sytuacji :(

Gość gość1gośc1
up up

W takim razie musisz się przełamać, nie możesz być cały czas zamknięta i zgrywać niedostępną, bo tak to odstraszasz innych. Wyjdź na spacer, na miasto, poznaj kogoś i nie bój się. Na początku rozmowy może być trudno dla nieśmiałych osób, ale zanim się obejrzysz, a będziesz straszliwie wygadana. Więc głowa do góry, znajdziesz tego jedynego. Każdy ma szansę na miłość. Tylko czasem ją przeocza. Dlatego otwórz szeroko oczy i nie martw się.

Gość gość
ladna chociaz jestes?

Gość gość
nie masz szansy, zostaniesz starą panną, szukaj już koty, mówie prawde