Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka1406

Silne bole brzucha w 14tc.

Polecane posty

Witam jestem w 14tc od rana boli mnie brzuch z przerwami ale czasami mocniej czy powinnam sie przejmowac?

Gość gość
a jak myślisz? powinnaś przynajmniej skonsultować się ze swoim lekarzem, a najlepiej pojechać na IP

Gość gość
Gdzie Cię boli? Jak na dole bóle jak na miesiaczke to jeśli będzie się długo utrzymywać to wypadalo by iść do lekarza a jeśli wysoko żołądek itd to może czymś się zatrulas.

Gość gość
Bez przesady z ta IP, niech zadzwoni do lekarza a jak dalej się będą utrzymywać bóle zależy jeszcze gdzie boli przecież niech jedzie do lekarza. Jak nie krwawisz, nie twardnieje Ci brzuch to wyluzuj i zadzwon jak już do swojej położnej.

Gość gość
jak ją boli od rana, to ma czekać na krwawienie? najlepiej zbagatelizować, a potem płakać, nie?

Gość gość
Raczej nie umiera z bólu skoro ma siłę pytać na forum. Jak by bardzo źle się czuła i było by coś nie tak to chyba każda rozsądna kobieta już by wiedziała co jej dolega lub była w szpitalu. Ja jestem w 28 tygodniu i też nie raz mnie bolal brzuch i nie leciałam z każdym bólem na IP. Wylądowałam tam raz bo z bólu ledwo stalam na nogach wymiotowalam kilka dni i nie mogłam ani leżeć ani stać nic - kolka nerkowa.

Gosc 18:33 wlasnie raz na jakis czas czuje ze mam twardy brzuch...na izbe pojde jesli bol nie przejdzie ..trzy tyg temu tez mnie mocno bolal i prawie od razu poszlam na izbe bo mam raptwm 20m od domu.lekarka mnie zbadala i powiedziala ze wszystko w porzadku kazala brac nospe a jak nie przwjdzie to do swojego lekarza na drugi dzien poszlam do swojego gina i tez ze jest ok ale zmartwily go wyniki tsh ze za niskie i kazal zrobic kolejne wyniki ale wizyte nastepna wyznaczyl na 10.03

Gość gość
a róbcie sobie co chcecie, mam jedno poronienie za sobą, więc w drugiej ciąży nie bagatelizowałam żadnej rzeczy, która mnie niepokoiła, owszem bóle brzucha są normalne, bo macica się rozciąga, ale silne bóle, utrzymujące się długi czas już normalne nie są

Gość gość
Autorko jedź jak Ci się nasili bo znowu odesla Cię z kwitkiem. Ja jestem w 7 miesiącu a ciągle wymiotuje to też nie jest normalne ale lekarze mówią że taki mój urok. Nie każdy świetnie znosi ciążę.

Gość gość
pytasz, czy powinnaś się przejmować- skąd ktokolwiek na forum ma wiedzieć, co jest przyczyną Twojego bólu brzucha?

Narazie sie uspokoilo ale jestem tez przeziebiona moze to przez to ..caly czas sie zastanawiam nad wynikami tsh bo w ksiazeczce mam ostatni wynik 0.913 i lekarz ostatnio stwierdzil ze za niski a ktoras z was wie jakie sa normy?

Gość gość
Moje tsh przed ciaza i w ciąży wynosi niezmiennie 0.8. Mam wole guzkowate z nieaktywnymi guzami. Twój lekarz niepotrzebnie cie martwi. Moja ginka nawet się nie zajaknela czytając moje wyniki, wiec jest ok.

Gość gość
Może macica się rozciąga i dlatego boli

Gość gość
Jakie wy głupie jesteście! Jakim prawem z pewnością siebie wypowiadacie się na tematy, o których widać nie macie pojęcia i odważacie się radzić czy ktoś ma/nie ma konsultować coś z lekarzem?! "Twardnienie brzucha" to SKURCZE w tym tygodniu napewno nie są normalne!

Witam ponownie wczoraj zglosilam sie na izbe poniewaz bole nie ustawaly i rosla temperatura..wyniki wykazaly niski potas dostalam kroplowke na cala noc no i sa bakterie w moczu.