Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Conjest z nami dziewczyny, ze jestesmy zmeczone jednym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość
Ale autorka ma rodziców do pomocy! I proszę nie krytykować późnego macierzyństwa, bo ja sobie bardzo dobrze radziłam, bez pomocy. Rozumiem, że są różni ludzie ,ale czemu autorka uogolnia? Nie radzi sobie, ok. Ale czy wszystkie sobie nie radzimy, większość? Nie!

Gość gość
A gdzie autorka uogolnia? Temat jest- co jest z nami... czyli skierowany do osób, które mają ten sam problem, nie uważasz? Nie ujęła w temacie wszystkich kobiet przecież

Gość gość
Bo teraz prawie kazda matka sie trzesie nad dzieckiem: karmienie na zadanie do 2 roku , co drugiej dziecko ma alergie i wzmozone lub obnizone napiecie. Dziecko nie ma prawa plakac, upasc, uderzyc sie. Nie moze tez byc glodne wiec matka lata za nim z jedzeniem. Musiciens miec super wozek, ubranka jak z zurnala i sto kreatywnych zajec od urodzeniu. Drzemka po roku to prawie tresura, dziecko ustala rytm zucia rodziny. Znam matki wykonczone, ktorych dzieci w wieku przedszkolu chodza spac po 22! Bo wczesniej nie usna. Sama przy drugim dzieckiem oprzytomnialam. Regularny tryb dnia, obowiazkowo drzemki( nawet jak 3 latka nie chce spac to odppczywa w pokoju z ksiazeczka. Posilki co 4 godziny, zadnego latania z jedzeniem, o 20 max dzieci w lozkach. Efekt: dzieci wiedza co robia w danym momencie dnia à ja mam czas na film czy fitnes.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko już czteroletnie, owszem, bywam zmęczona, ale nie dzieckiem tylko pracą. Pod koniec tygodnia zmęczenie narasta, mam słabszą tolerancję na wszystko, gorzej mi się skupić. Z dzieckiem odpoczywam, wolne weekendy, urlopy itp. to dla mnie najpiękniejszy czas. Więc u mnie czynnikiem wywołującym zmęczenie jest praca. No i pora roku robi swoje, czekam z niecierpliwością na wiosnę i lato, zima mnie dobija...Słońce dodaje mi mnóstwo energii, latem funkcjonuję tak jak bym chciała, ale w chłodne i ciemne miesiące po prostu mi ciężko.

Dziewczynka uwielbia bajkę „Kraina Lodu” ? Proponuję kupić jej puzzle właśnie z bohaterami tej bajki. Bardzo piękne obrazki i wyjątkowe postacie. Produkty można kupić w naprawdę niskich cenach na stronie internetowej www.cozacena.pl . Sklep CoZaCena charakteryzuje się niskimi cenami i szybkimi wysyłkami.