Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna flirtuje z młoda laska

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, nie wiem co mam myslec: facet czasami flirtuje ze mna, dotyka np w przedramię podczas rozmowy, kiedys powiedział ze w koncu rzuci sie na mnie, kilka razy komentował moje cycki, ze sa dobrych rozmiarów. Potem przez jakiś czas jest bez takich "rewelacji" i potem znów to co wczesniej. Jak byście to interpretowali Dodam jeszcze ze różnica wieku miedzy nami to około 20 lat

Gość gość
Facet przechodzi kryzys wieku sredniego. Nuda w zwiazku i poszukuje rozrywki. Starszy facet zawsze zainteresuje sie duzo mlodsza. Nic z tego nie wynika. Oni tak maja. Komplementuje i flirtuje. Zacheca i sprawdza na ile moze sobie pozwolic. Dodatkowa adrenalina, cos nowego i niezdobytego. Albo grasz w jego gre i udajesz zainteresowanie, albo go tolerujesz lub tez upominasz ze zachowuje sie niewlasciwie. Wpadlas mu w oko. Moze mialby ochote na romans, albo tylko sobie marzy o igraszkach z Toba. Milosci z tego nie bedzie. Olej starego zbereznika! ;)

Gość gość
Nie określaj wszystkich mężczyzn na podstawie swojego starego

Gość gość
Komentarz o cyckach w odpowiednim rozmiarze swiadzy o glebokim uczuciu laczacym go z autorka tematu. Blagam...

Gość gość
Wpadłam w oko? Tylko dlaczego raz zachowuje sie prowokująco a innym razem traktuje jak dziecko?

Gość gość
Wpadłam w oko? Tylko dlaczego raz zachowuje sie prowokująco a innym razem traktuje jak dziecko?

Gość gość
Prosze o Wasze zdanie

Gość gość
A gdyby tak jak w opisie przedstawionym wyzej zachowywał sie biseksualista?

Gość gość
Takie końskie zaloty miałam ze strony męża, haha, kilka lat temu. Do dzisiaj się podśmiewam z tego i z niego. On wtedy 38 lat, rok po rozwodzie, wyposzczony a 24 lata , pierwsza praca po studiach i tuż po rozpadzie 2 letniego związku. Trochę wystraszyłam się a trochę przekornie zaczęłam mu odpowiadać. Po 2 miesiącach wylądowaliśmy w łóżku , po 2 latach wzięliśmy ślub.Już 10 lat temu.Nieraz w żartach mówię, że dziękuję jego ex, że dzięki ich rozejściu się, mam wspaniałego faceta. Jego dojrzałość i doświadczenie wiele razy nam się przydało. Nie wstydzę się iść na spacer z 4 letnim synkiem i 50 letnim mężem.

Gość gość
A gdyby tak jak w opisie przedstawionym wyzej zachowywał sie biseksualista?

Gość gość
Czy wtedy jego zachowanie tez świadczyłoby o zainteresowaniu mna